seciu event grand ballroom aerian2Casa Seciu a fost construită în jurul anului 1970 pe locul unei vechi crame ce a aparținut boierului Rațiu, după un proiect al arhitectului Ion Bocianu. Aceasta îmbina stilul traditional românesc  de culă boierească cu cel modernist. 

 

Nu multe persoane știu însă că numele de “Seciu” vine de la un deal cu pomi scorburoși. În scripte același nume apare încă din 1632 pe un zapis pentru biserica din Seciu prin care o anume Stana vindea jupânului Neagu trei pogoane de vie la Scăeni.

Casa Seciu este unică prin sculpturile sale în lemn care întâmpină vizitatorii încă de la intrare, acestea fiind realizate în stil rustic de meșteri ai vremii. Acestea au fost realizate în lemn de stejar pe teme de vânătoare, iar în cramă, tot sculptate, pot fi văzute butoaie de 10 și 50 de decalitri. Chiar dacă vă vine greu a crede înainte aveai nevoie de intervenții asidue pentru a putea vizita Casa Seciu.

Astăzi însă, clădirea simbol a Scăeniului și a Prahovei își așteaptă vizitatorii în șapte locații de vis. Vorbim de Grădina de Vară, Regal Ballroom, Salon Ambasador, Salon Select, Terasa, Terasa Exterioară și cea mai nouă dintre ele Grand Evenet Ballroom.

 

Grand Event Ballroom este o locație de tip cort destinat evenimentelor personale cum ar fi nunți, botezuri, aniversări, dar și evenimentelor cu caracter cultural precum conferințe și seminarii.

Marea deschidere a avut loc pe 22 aprilie și puțini știu că este singura locația “la înălțime”, la propriu și la figurat, din Prahova unde încă mai poți face rezervări pentru nunți și alte evenimente. Capacitatea maximă a sălii este de 400 de invitați, iar acest lucru vine la pachet cu o priveliște de vis într-o locație selectă.

Dacă nu te-ai convins, privește filmarea aeriană de mai jos și galeria foto:

 

seciu event grand ballroom aerian1

seciu event grand ballroom aerian3

seciu event grand ballroom aerian4

 

event grand ballroom3

inaugurare grand event ballroom 1

event grand ballroom