Centru de ecologie și antropologie pentru tineri, la Cheia – FOTO

0
muzeu-flori-mina-centru_f54d9.jpg

muzeu-flori-mina-centru_f54d9.jpg

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova va derula un nou proiect ambițios. Este vorba de realizarea unui centru de ecologie și antropologie pentru tineri, la Cheia, unde vor avea loc cursuri speciale pentru elevii și studenții care doresc să acumuleze informații cu privire la cele două domenii.

Cu nouă secții muzeale situate în mai multe localități din Prahova, Muzeul Județean de Științele Naturii promovează un nou proiect, de data aceasta adresat în special elevilor și studenților.

Este vorba despre deschiderea primului Centru de ecologie și antropologie din Prahova, dedicat organizării de seminarii în cele două domenii care au cunoscut în ultimul timp o dezvoltare din ce în ce mai largă.

La Muzeul Flori de Mină de la Cheia este forfotă mare. Sub coordonarea directorului general al Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, mai mulți angajați, de la cercetători, muzeografi și șofer, pun la punct ultimele detalii, astfel încât noul centru să-și deschidă porțile săptămâna viitoare.

„Centrul va fi destinat pregătirii tinerilor, pentru elevi și pentru studenți, în cele două domenii, respectiv ecologia și antropologia. Proiectul privind înființarea acestui centru s-a putut realiza grație unei sponsorizări de la LukOil, care ne-a permis finanțarea unei astfel de investiții. Spațiul reabilitat și igienizat ne va permite desfășurarea de cursuri pentru elevi și studenți”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, profesor dr. Emilia Iancu, directorul general al Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova.

Capacitatea viitorului centru, care urmează să fie deschis săptămâna viitoare la Cheia, în incinta Muzeului Flori de Mină, va fi de 40 de persoane.

Sursă foto: Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova

centru-muzeu_544c7.jpg

muzeu-centru_f57a8.jpg

231dcd34-ab57-4a94-b01b-4d2412063609_53d32.jpg

muzeu-centru-cheia_2d84a.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău