Suporterii Petrolului se pot întoarce în tribune. La competițiile sportive au acces persoanele cu certificat verde

0

După o perioadă în care spectatorii echipei Petrolul nu au avut acces în tribune, lucrurile se vor modifica. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de vineri, hotărârea privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Suporterii Petrolului își vor putea încuraja echipa favorită din tribune, în intervalul 05.00 – 21.00.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri, 19 noiembrie, o nouă hotărâre privind măsurile care vor fi aplicate pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Noua hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevede că „organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, să poată fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție”.

Hotărârea prevede, totodată că participarea spectatorilor va fi permisă în anumite condiții.

Astfel, hotărârea prevede că „participarea să fie permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.

Hotărârea intră în vigoare după aprobarea acesteia de către Guvern.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău