Patru atleți de la CSM Ploiești vor reprezenta România la Campionatul Balcanic de ștafete

0

Patru atleți ai Clubului Sportiv Municipal Ploiești, însoțiți de antrenorul Robert Munteanu, fac parte din delegația care va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Ștafete, ce va avea loc, sâmbătă și duminică, în Turcia, la Erzurum, a anunțat CSM Ploiești.

Din lotul României fac parte Petre Nicolae Rezmiveş, Cristian Roiban, Constantin Andonii şi Florin Nica, primii doi urmând să facă parte din ștafeta de 4×100 metri, iar ultimii doi, din cea de 4×400 metri.

„Convocările vin și ca urmare a evoluțiilor pe care cei patru le-au avut la Campionatele Naționale de Seniori desfășurate în weekend pe „Cluj Arena”, Rezmiveş şi Roiban fiind vicecampioni la „4×100”, iar Nica şi Andonii, campioni naţionali cu ştafeta de 4×400 metri”. a precizat CSM Ploiești.

Delegația României va fi condusă de Robert Munteanu și are în componență 12 atleți.

Foto: CSM Ploiești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău