Vânzătorii de cărți din centrul Ploieștiului ar putea dispărea

0
tarabe-carti-nichita-disparitie.jpg

tarabe-carti-nichita-disparitie.jpg

Comercianții care vând cărți în zona pietonală de lângă Parcul Nichita Stănescu se tem că nu o să le mai fie prelungit contractul de la 1 august, după ce a început să circule un zvon legat de amenajarea aici a unor terase.

Oamenii susțin că nu au primit încă notificări de la Direcția de Patrimoniu, dar, spun ei, există un proverb că ”nu iese fum fără foc”.

”Există o nesiguranță cu privire la prelungirea contractelor, pentru că au apărut zvonuri legate de intenția ca zona să fie reamenajată și să aibă destinația de terase de vară. Momentan nu am primit notificare, probabil și pentru faptul că actualele contracte au că termen 31 iulie. Problema este că dacă se confirmă un astfel de zvon, municipalitatea avea obligația să ne anunțe din timp și, mai mult, să ne ofere o altă alternativă”, ne-a spus unul dintre comercianți.

Amenajările din zona au fost realizate la nivelul anului 2003, când a fost luată decizia de transformare a zonei în pasaj pietonal. Ulterior, de-a lungul timpului au mai existat intenții de modernizare a zonei, însă de fiecare dată deciziile au fost amânate pe motiv ca nu sunt bani.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău