fbpx

30709020_10155853537503780_3944290216730276186_n.jpg

Fiica unui pacient internat în stare gravă la spitalul județean de urgență din Ploiești a postat pe Facebok o scrisoare de mulțumire pentru medicul care i-a salvat viața.

Scrisoare de mulțumire medicului cardiolog Andreea Buta din partea Doinei Miricioiu, fiica pacientului salvat de la moarte:

"Mulțumesc" este mult prea putin pentru acest om. Un înger lasat de Dumnezeu pe pământ sa salveze vieți si fara de care tatal meu n-ar fi avut nicio sansa.

Se intampla acum 4 zile, atunci cand ajunsa cu tata la Spitalul Judetean Ploiesti, in stare foarte grava, ne ia in primire d-na dr Andreea Buta, medic cardiolog.

Desi, tatal meu era atat de grav incat nu ma mai recunostea nici pe mine, incapabil sa spuna ce-l doare, d-na Doctor n a renuntat, a facut tot ceea ce se putea face pentru a afla cauzele.

Datorita acestui înger acum tatal meu este bine, trup si suflet langa noi. Multumesc pe aceasta cale si medicilor sectiei de Nefrologie, in special d-nei dr Alina Tiut, asistentelor care l-au ingrijit cum au putut mai bine, cu totii au dat dovada de profesionalism, daruire si cinste meseriei lor.

Multumirile nu-s de ajuns pentru acesti oameni, asa ca eu le doresc sa aiba parte de tot ce e mai bun si frumos!

Iar D nei Dr., ingerul tatalui meu pazitor, ii doresc să fie sănătoasă, plină de energie şi inspiraţie, mereu apreciată şi iubită, să obţina rezultate maxime în tot ceea ce face, să aiba căldură şi dragoste în suflet!! 
Va vom ramane recunoscători toata viata!”

sursa: Facebook/Doina Miricioiu

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg