WhatsApp Image 2017-06-29 at 10.03.04.jpeg

Terapia cu ozon este o formă unică de tratament prin care se introduce ozon în organism, efectele fiind spectaculoase. Se tratează astfel bolile autoimune, infecțiile virale, problemele ale sistemului de circulație, dar oferă și  soluții complete ale problemelor de estetică: tratarea acneii, petelor cutanate și celulitei, după numai câteva ședințe. În luna iulie, spitalul Dentirad din Plopeni oferă un discount de 20% la aceste tratamente. Detalii și programări la nr 0244972 sau 0785213305.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Ozonul acționează fie direct – în special în cazul virusurilor, bacteriilor, paraziților sau printr-o foarte bună oxigenare a țesuturilor bolnave, fie indirect – stimulând organismul să declanșeze propriile mecanisme de apărare și reparare în cazul diferitelor afecțiuni. De remarcat faptul că se poate obține stimularea celulelor stem cu rezultate terapeutice excepționale.

 

AutoHemo Terapia este cea mai folosită formă a terapiei cu ozon. Procesul constă în recoltarea unei cantități de sânge de la pacient, cu ajutorul unui dispozitiv medical, transferat într-un flacon steril în care se injectează și doză de ozon, și cu ajutorul unei perfuzii amestecul este reintrodus în circulația pacientului. Este un proces lipsit de dureri, care durează aproximativ o oră.

Terapia cu ozon reglează sistemul imunitar datorită acțiunii sale unice asupra celulelor sanguine, în timp ce stimulează enzimele responsabile cu încărcarea cât mai bună a hemoglobinei cu oxigen, în vederea transportului la țesuturi.

Detalii despre aceste tratamente revoluționare aflați accesând dentirad.ro

Poate inhiba apariția cancerului și tratează boli grave

Această acțiune are un rol extrem de important în menținerea unui nivel optim de oxigen în organism, nivel necesar pentru a inhiba dezvoltarea bolilor sau pentru a stabiliza reacțiile sistemului imunitar în dezvoltarea bolilor autoimune. Este bine știut și demonstrat faptul, că un nivel scăzut de oxigenare a țesuturilor determină apariția bolilor, între care un rol deloc de neglijat îl ocupă cancerul sau diversele dezvoltări tumorale.

În premieră în sistemul medical din România, Dentirad Hospital utilizează o nouă dimensiune a terapiei cu ozon, care constă  in administrarea hiperbară a unor doze de concentrații  mari de ozon  (OHT – Ozone High Doze Therapy). Reușitele acestui tip de tratament – denumit de inventatorul  – profesorul austriac Johann Lahodny – “o noua cale in  medicina”,  absolut de neimaginat in cazul terapiilor convenționale.Medicii sunt foarte increzatori in efectele imediate ale acestei terapii asupra organismului in general si asupra anumitor boli care pana acum aveau șanse slabe de vindecare si nu beneficiau de tratamente cu efecte mulțumitoare, precum: bolile autoimune, infecțiile virale, intoxicațiile chimice (boli profesionale)  cu metale grele, alergii la diferite substanțe, problemele ale sistemului de circulație, bolile metabolice, complicațiile neoplazice  ale tratamentului acestuia, probleme ginecologice, boli artrozice si multe altele.

Ozon și PRP, secretul frumuseții naturale

Au fost sesizate îmbunătățiri și chiar soluții complete ale problemelor de estetică: tratarea acneii, petelor cutanate și celulitei după numai 1 sau 2 ședințe de OHT. Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei terapii este că nu produce reacții adverse sau secundare.

În plus, pentru doamnele și domnișoarele speriate de efectul ”botox,” PRP este o soluție neinvazivă și sănătoasă pentru mărirea volumului buzelor sau alte interventii estetice.

Terapia face parte, alături de ozonoterapie, dintr-un pachet complex de servicii medicale oferit de Dentirad Hospital din Plopeni. Tratamentele au ca efect corectarea ridurilor, remodelarea buzelor, stoparea căderii părului și eliminarea celulitei.

WhatsApp Image 2017-06-29 at 10.03.04 (1).jpeg