Ministerul Sănătății trimite corpul de control la DSP Prahova în cazul ploieșteanului care a acuzat că este ”hărțuit” de inspectori

0

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”O firmă din Ploiești acuză DSP Prahova de hărțuire. ”Ne-au disperat cu controalele!” Reacția instituției”, Ministerul Sănătății a transmis redacției noastre că va trimite un control pentru a verifica acuzațiile administratorului societății respective.

Reprezentanții societății Tao Service din Ploiești au acuzat funcționarii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Prahova de comportament abuziv manifestat prin controale repetate efectuate la sediul firmei.

Astfel, în registrul de control apar cinci controale efectuate de această instituție în perioada 2019-2020. Administratorul firmei susține că DSP Prahova i-a cerut și realizarea unui studiu de impact, care costă cel puțin 4.000 de euro, fără ca obiectul său de activitate să se încadreze în cele prevăzute de lege pentru astfel de documente.

Reprezentanții DSP Prahova resping acuzațiile și susțin că toate demersurile au fost făcute în urma unor plângeri depuse de un vecin deranjat de zgomotul produs în incinta firmei care asigură service-ul unor aparate și scule electrice (detalii AICI).

Într-un final, Ministerul Sănătății a reacționat și a transmis redacției observatorulph.ro următorul punct de vedere:

”Corpul de Control al Ministrului – Serviciul Control va avea în vedere efectuarea unor verificări la Direcția de Sănătate Publică Prahova pentru verificarea aspectelor sesizate de către domnul B.H., administrator al firmei S.C. Tao Service S.R.L”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău