fbpx

cronica_315b9.jpgÎnvitată seara trecută într-o emisiune televizată, Sorina Pintea s-a încurcat în propriile declarații.

Ministrul Sănătății a fost întrebat de ce a șters de pe pagina oficială de Facebook - postarea laudativă la adresa spitalului din Sinaia.

‘’Nu, n-a fost scoasă, este pe pagină’’ a răspuns Pintea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebată același lucru chiar de către primarul liberal Vlad Oprea, Sorina Pintea a încercat, ba să dea vina pe administratorul paginii de Facebook, ba a spus că postarea n-a fost ștearsă, ba că a fost ‘’ o pură întâmplare‘’. 

Vlad Oprea (primarul din Sinaia) ‘’S-a schimbat opinia dumneavoasră?! Ați constatat că nu mai era același spital care era cu câteva ore înainte?!’’

’Nu, nu am șters-o, eu…am avut agenda foarte încărcată, am fost la CEX, nu am avut telefonul cu mine, nu cred că cineva șterge o postare…eu o să întreb pe cel care se ocupă de pagina, care postează, pentru că, de răspuns - răspund eu la mesaje dar nu e nicio intenție…’’ a declarat ministrul Sănătății, la Digi 24.

Contrazisă vehement de Vlad Oprea, Sorina Pintea a recunoscut, în cele din urmă că, mesajul menit să arate lucrurile bune dintr-un spital aflat sub administrația unui primar de o altă culoare politică, nu se mai regăsește pe pagina de socializare. 

’A fost chiar o simplă întâmplare, vă asigur că a fost o întâmplare și am să verific pentru că dacă nu aș fi vrut să spun asta ( n.r laudele la adresa spitalului din Sinaia) nu aș fi făcut acea postare’’, a precizat ministrul Sănătății.  

Doar că, între timp, de seara trecută și până în cursul dimineții de joi, 18 aprilie, postarea nu a reapărut.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată la Spitalul Orășenesc din Sinaia, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Iată mesajul ministrului Sănătății, postat inițial pe pagina oficială de Facebook:

Vizită inopinată la spitalul orășenesc Sinaia…Am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orășenesc Sinaia mi-a arătat că există și unități sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toți cei care contribuie la realizarea acestui lucru. Anul acesta, Ministerul Sănătății, va aloca fonduri pentru achiziția de aparatură și echipamente necesare în spital, dar va contribui și la finalizarea construcției noii clădiri care va găzdui spitalul”.

Câteva ore mai târziu, postarea a fost ștearsă și înlocuită cu alta care făcea referire la unitatea medicală din Slatina.

surs foto: cronicaromână.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg