Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

numarare-voturi1.jpg

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a redeschis un dosar privind o presupusă fraudă electorală petrecută într-o localitatea prahoveană, la alegerile locale din vara anului trecut. Cazul fusese clasat anterior de un procuror care considerase că plângerea unui candidat este neîntemeiată.

Anul trecut, la închiderea urnelor, un candidat la alegerile ocale din Poienarii Burchii, Negrei Nicolae, a depus la Parchet o plângere penală.

Acesta susține că o bună parte dintre voturile obținute de el au fost transferate ilegal, la numărătoarea voturilor, candidaților de la PSD și PNL.

Inițial, cercetările au fost preluate de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care în luna mai a dispus clasarea cazului. 

Nemulțumit de verdict, Niculae Negrei a solicitat redeschiderea dosarului de cercetare penală, lucru care s-a întâmplat prin ordonanța unui alt procuror din cadrul aceluiași parchet.

Acesta a dispus reluarea cercetărilor de către polițiștii postului din Cocorăștii Colți.

FOTO Document Se reiau cercetările într-un dosar de presupusă fraudă electorală

ORDONANTA ADMITERE PLANGERE-page-001.jpg

ORDONANTA ADMITERE PLANGERE-page-003.jpg

ORDONANTA ADMITERE PLANGERE-page-004.jpg

 

ORDONANTA ADMITERE PLANGERE-page-005.jpg


Eveniment
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu audiată la Parchetul General

Luni, la orele prânzului, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a sosit la Parchetul General, însoțită de un avocat. Deocamdată nu s-au făcut precizări legate de calitatea în care a fost citată. Deși...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești