Consilierul județean Felix Bulearcă (USR) va fi subprefectul județului Prahova

Consilierul județean Felix Bulearcă (USR) a confirmat, miercuri, pentru Observatorulph.ro, că a fost validat de coaliție, la nivel național, pentru funcția de subprefect al județului Prahova. Termenul limită de numire a noilor prefecți și subprefecți, prin hotărâre de Guvern, este 8 martie.

Numirea consilierului județean Felix Bulearcă (USR) în funcția de subprefect a fost vehiculată la scurt timp după ce legislația a fost modificată, astfel încât numirile în aceste funcții să aibă loc pe criterii politice.

Citește și: Cristian Ionescu rămâne prefect de Prahova. Cine va fi subprefectul din partea USR – Surse

Consilierul județean Felix Bulearcă (USR) a confirmat, pentru Observatorulph.ro, că, în cadrul coaliției, la nivel național, propunerea de a ocupa funcția de subprefect la Prahova a fost aprobată.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că termenul limită până la care trebuie numiți noii prefecți și subprefecți negociați în cadrul coaliției de guvernare este 8 martie.

Reamintim faptul că, în urma negocierilor din coaliția de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR s-a stabilit că, la nivel național, PNL va avea 23 de prefecți și 47 de subprefecți, USR – PLUS va avea 14 prefecți și 28 de subprefecți, iar UDMR va avea 5 prefecți și 10 subprefecți.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. De unde dracu-i gasesc pe astia cu nume aiurite? Unde cauti, dai de Buleasca, Malacu, Cocosatu, Strambu, Uschitu, Nasui, Presada, Pitigoi, Chichirau, Piturca, Tzintz, Uncheselu, Netejoru, s.a.m.d.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău