Cum credeți că vi s-a pus eticheta de proastă? Răspunsul Vioricăi Dăncilă

0
OGRiNjA5ZTI4MGQ5ODkxYmY3N2QwMTRkNjM.thumb_9f080.jpg

OGRiNjA5ZTI4MGQ5ODkxYmY3N2QwMTRkNjM.thumb_9f080.jpg

Fostul premier, Viorica Dăncilă, crede că a fost victima unei campanii de dezinformare având ca scop pierderea alegerilor prezidențiale de către candidatul PSD.

Invitată în emdiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, Viorica Dăncilă a răspuns la întrebarea ”Cum credeți că vi s-a pus eticheta de proastă?” astfel: 

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la alți oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic”.

Aceasta a recunoscut că, după ce a pierdut funcția de premier și alegerile prezidențiale, nu s-a angajat, deși a avut mai multe oferte de muncă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău