Ședință la CNCAV. Prima tranșă de vaccinuri anti-Covid-19 va fi distribuită în România pe 26 decembrie

0

Premierul interimar al României, Nicolae Ciucă, a prezidat o nouă ședință a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19. Ședința a avut ca principală temă analizarea stadiului de pregătire pentru declanșarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuția în România a primei tranșe de vaccinuri.

Prima tranșă de vaccinuri anti-Covid-19 ar urma să fie distribuită în România în data de 26 decembrie. La această dată ar urma să aibă loc distribuirea a 10.000 de doze de vaccin.

„În acest context, Premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare și a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de experții în sănătate publică, deoarece „infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou”, se precizează în comunicatul Guvernului.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre vaccinarea anti-Covid. Ghid oficial

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău