usamv-magazin.jpg

O universitate din Cluj și-a deschis propriul magazin desfacere, unde vinde ouă, lapte și mezeluri din producție proprie. Magazinul a ajuns să aibă încasări de 1.000 de euro pe zi.  Zeci de oameni stau la coadă, atraşi de preţurile mici şi de produsele proaspete.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj şi-a deschis propriul magazin ca să poată vinde ceea ce produce în Staţiunea Didactică Experimentală de la Cojocna.

Directorul societăţii care administrează magazinul, Lucian Cuibus, asistent universitar la USAMV, a declarat că în noul spaţiu vor fi vândute şi produse alimentare ale micilor producători din zonă, pentru a-i promova, cum ar fi miere, pâine, ulei presat la rece sau ciocolată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vânzările noului magazin ajung şi la 1.000 de euro pe zi.

Cuibus se laudă că e singurul magazin de acest gen din ţară - în care o universitate îşi desface propriile produse, fie de la fermă, fie procesate. USAMV are pe Calea Floreşti şase mici făbricuţe, din care acum funcţionează trei: iaurturi, panificaţie, vinificaţie, berărie, zaharoase şi carmangeria, din care funcţionează carmangeria, panificaţia şi iaurturile. Restul sunt în curs de autorizare.

citește mai multe pe actualdecluj.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg