Universitatea de Ştiinţe Agricole din Cluj și-a deschis un magazin cu produse din ferma proprie. Are încasări de 1.000 de euro pe zi – VIDEO

0
usamv-magazin.jpg

usamv-magazin.jpg

O universitate din Cluj și-a deschis propriul magazin desfacere, unde vinde ouă, lapte și mezeluri din producție proprie. Magazinul a ajuns să aibă încasări de 1.000 de euro pe zi.  Zeci de oameni stau la coadă, atraşi de preţurile mici şi de produsele proaspete.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj şi-a deschis propriul magazin ca să poată vinde ceea ce produce în Staţiunea Didactică Experimentală de la Cojocna.

Directorul societăţii care administrează magazinul, Lucian Cuibus, asistent universitar la USAMV, a declarat că în noul spaţiu vor fi vândute şi produse alimentare ale micilor producători din zonă, pentru a-i promova, cum ar fi miere, pâine, ulei presat la rece sau ciocolată.

Vânzările noului magazin ajung şi la 1.000 de euro pe zi.

Cuibus se laudă că e singurul magazin de acest gen din ţară – în care o universitate îşi desface propriile produse, fie de la fermă, fie procesate. USAMV are pe Calea Floreşti şase mici făbricuţe, din care acum funcţionează trei: iaurturi, panificaţie, vinificaţie, berărie, zaharoase şi carmangeria, din care funcţionează carmangeria, panificaţia şi iaurturile. Restul sunt în curs de autorizare.

citește mai multe pe actualdecluj.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău