roberto

Un stil de viață sănătos este unul dintre conceptele promovate de Gold Gym, centrul de fitness și de aerobic din Cartierul Albert, din Ploiești.

 

Ultimul eveniment important de la Gold Gym l-a reprezentat antrenamentul demonstrativ al lui Roberto Alexandru, campion Tiger Classic România.

Roberto Alexandru sau Bocka, cum îi spun prietenii, campion la mai multe concursuri private de culturism din România, a fost invitat joi seară la un antrenament demonstrativ, la Gold Gym, cel mai mare centru de fitness și de aerobic din Ploiești. „Este cel de-al doilea eveniment de acest gen. La primul eveniment a fost invitat Constantin Lazăr, veteran al sportului. Roberto Alexandru este cel mai promițător practicant de fitness cu posibilitatea de a lua Card Pro și să treacă la profesioniști la terminarea junioratului”, a susținut Marius Filip, patronul Gold Gym, care a explicat și conceptul centrului de fitness și de aerobic Gold Gym, aici existând posibilitatea de a apela la instructori profesioniști, pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar și pentru masa musculară și pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. „În sala de fitness Gold Gym promovăm fitness-ul și stilul de viață sănătos, prin aducerea celor mai buni sportivi din România. Deviza noastră este <<Sala ta de fitness, cele mai bune condiții, cele mai mici prețuri>>. Bineînțeles, vor urma și alte evenimente, prin aducerea de sportivi, atât de sex masculin, cât și de sex feminin”, a precizat Marius Filip.

Secretul succesului

 

Roberto Alexandru s-a apucat de culturism la vârsta de 16 ani, iar acum, după multe ore petrecute în sală, se poate mândri cu titlul de campion în competițiile private de la care nu lipsește. Roberto a devenit un real model, mai ales pentru tineri. În 2013 și în 2014, Roberto Alexandru a reușit să obțină titlul de campion absolut juniori, iar în 2015 a câștigat titlul de campion la seniori, categoria 100 de kilograme. „Să nu faci rabat de la un program riguros care include antrenamente zilnice,  precum și un regim alimentar corect.Nu trișez niciodată când este vorba de programul zilnic. Asta înseamnă trei ore de antrenament/zi, opt mese/zi și somn”, ne-a dezvăluit Roberto Alexandru secretul succesului. În vârstă de 21 de ani, Roberto Alexandru și-a propus să obțină Card Pro și să participe în competițiile de profesioniști.

Joi, timp de câteva ore, la Gold Gym, privirile celor prezenți au fost îndreptate asupra lui Roberto Alexandru, care a făcut o demonstrație de antrenament riguros folosind echipamentele profesionale ale centrului de fitness și aerobic.

VIDEO Antrenamentul lui Roberto Alexandro la Gold Gym

Antrenament Roberto Alexandru, la Gold Gym Ploiesti - sala ta de fitness!Cei mai buni se antreneaza la Gold Gym - va asteptam!

Posted by Gold Gym Ploiesti on 21 Martie 2016