Dacă este weekend, avem o nouă întâlnire cu delicioasele preparate din bucătăria Restaurantului Bulevard din Ploiești, rețete dezvăluite de maestrul Dan Neagu, chef Escoffier.
Rețeta propusă pentru astăzi:
Piept de pui cu sos gorgonzola La Culinaria
Dan Neagu: ”Vă propun un reparat de inspirație franceză – un piept de pui cu sos gorgonzola, lângă care adaug legume sotate și un piure de morcov. Merg împreună de minune. Să trecem la treabă!”
Ingrediente pentru piept de pui cu sos gorgonzola – 4 porții
-PIEPT de PUI 800gr
-ULEI 100ml
-UNT 100gr
-FĂINĂ 50gr
-SARE 4gr
-PIPER 4gr
-APĂ 500ml
-BRÂNZĂ GORGONZOLA 150gr
-SMÂNTÂNĂ 400ml
-PRAZ 80gr
-CIUPERCI 80gr
-ARDEI CAPIA 80gr
-MORCOV piure 400gr
-DECOR: zmeură fresh, ardei dulci picolino murați
Pregătire: 10 min
Preparare: 30 min
Detaliile modului de preparare sunt în ediția de astăzi a vlogului Culinaria, AICI:
Acest articol a apărut în premieră pe 16 martie 2024.