dentirad front

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Spitalul din Prahova unde nu stai la coadă la urgențe. Cum arată camera de gardă, numeroși cititori au solicitat redacției informații suplimentare despre spitalul Dentirad din Plopeni.

 

În speranța că cei interesați vor obține răspunsurile la întrebări precum: cât costă internarea? ce afecțiuni sunt tratate? și ce condiții oferă această unitate? vă prezentăm următoarele informații:

Ce afecțiuni pot fi tratate:

 

Dentirad Hospital din Plopeni este o unitate spitaliceasca privată aflată în contract cu CAS Prahova. Aceasta oferă atât spitalizare continuă în specialitățile MEDICINA INTERNĂ și RECUPERARE MEDICALĂ, cât și spitalizare de zi în specialitățile Medicină Internă, Recuperare Medicală, Cardiologie, Obstetrică Ginecologie, Chirurgie Vasculară.

Cât costă internarea și ce acte sunt necesare

Internarea se face pe bază următoarelor documente: bilet de trimitere, dovada de asigurat, act de identitate și card de sănătate. SINGURA PLATĂ  (pentru conditiile hoteliere) este de 70 lei/zi pentru medicină internă, respectiv 60 de lei / zi pentru recuperare medicală.

Pacienții beneficiază de următoarele servicii:

Consult

Investigații laborator

Investigații imagistice

Tratamentul patologiei acute

Proceduri de fiziokinetoterapie

Asistență medicală permanentă

Cazare și masă

La externare, pacienții vor primi: Scrisoare medicală, bilet de externare și referat medical, rețetă compensată și concediu medical, dacă este cazul.

Ce condiții de internare oferă spitalul

Condițiile de cazare sunt similare celor hoteliere. Fiecare salon are doar două paturi, grup sanitar propriu cu duș, aer condiționat, cablu tv și internet.

Mâncare în sistem de room-service

Pacienților le este servită masa în saloane. Meniul este personalizat de către medicul nutriționist și conține trei mese principale și două suplimente. Produse precum fructe, ceai și apă plată sunt disponibile oricând, la cererea persoanelor internate.

Puteți afla detalii și face programări la telefon 0244.972 (disponibil non-stop)

Galerie FOTO Cum arată saloanele Dentirad Hospital și meniul servit pacienților

Saloanele au aer condiționat, TV și grup sanitar propriu

salon1

salon2

salon3

salon4

salon5

Fiecare salon are grup sanitar propriu, cu duș

baie1

baie2

Cum arată programul zilei pentru pacienți

programul zilei

Meniul servit pacienților este conceput de un nutriționist

mancare1

mancare2

food2

food1