spot_img
- Publicitate -

Mesajul prahovencei Aliss State, mămică și artistă: “Oferiți liniște și iubire, nu umilințe și scene ce pot marca pe viață un copil”

Data:

Alis Mirabela State, pe numele ei de scenă ALISS, este o tânără cântăreață în vârstă de 27 de ani. S-a născut în Vălenii de Munte, a studiat în cadrul Liceului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, iar apoi a urmat cursurile facultății de Științe Politice la Universitatea din București.

- Publicitate -

Mamă full time pentru Eva, o fetiță de doar 1 an și 3 luni, Alis vorbește despre cât de importantă este sănătatea emoțională în familie, dar și despre cum a trebuit să renunțe la tatăl Evei din cauza unei relații toxice.

Aliss, prezintă-te în câteva cuvinte.

“Pe 24 martie împlinesc vârsta de 27 de ani. Am studiat la Liceul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești după care Științe Politice la Universitatea din București. Pasiunea mea cea mai mare este evident muzica.

Când are voie copilul pe scaunul din față al mașinii

Nu de puține ori, în trafic, vedem părinți care își duc copiii cu mașina la școală sau, mai rău, la grădiniță, aceștia ocupând scaunul...
- Publicitate -

Citește și: Ploieșteanca Aytana Anghel, elevă a C.N. Mihai Viteazul, bursieră la Oxford și director general al revistei Daily Dose of Millennial

Nu am încetat să lupt și să construiesc, cu pași mici, dar siguri cariera pe care mi-o doresc. Simt că aceasta este menirea mea, sunt cu totul alt om atunci când intru pe scenă și ofer o parte din sufletul meu publicului. Acest lucru mă împlinește din punct de vedere profesional.”

Când ai descoperit pasiunea pentru muzică? Detaliază un moment pe care ți-l aduci aminte din acea perioadă.

- Publicitate -

“Pasiunea pentru muzică a fost descoperită destul de precoce, pe când aveam 6 ani. Țin minte foarte bine primele mele ore de pian pe care le-am avut la Palatul Culturii din Ploiești. Apoi am studiat și vioara, iar la 10 ani am realizat, de fapt, că cel mai mult îmi doresc să cânt cu vocea și să devin o cântăreață de succes.”

De ce părinții tăi nu au fost de acord în totalitate cu pasiunea ta pentru muzică? Cum ai gestionat acest episod din viața ta?

“Familia mea, în primă fază, a fost de acord cu decizia mea, însă, pe parcurs, m-a sfătuit să aleg și o altă meserie pe care să mă pot baza toată viața. Este drept că în muzică drumul este unul foarte greu, nesigur, costisitor și dur.

Ambulanțe cu peste 1 milion de km la bord în Prahova

80 de ambulanțe sunt în prezent în dotarea Serviciului de Ambulanță Județean Prahova (SAJ). Dintre acestea, 44 sunt în Ploiești, iar alte 36 deservesc...
- Publicitate -

Fără un suport moral și financiar totul este extrem de greu, însă chiar și fără acestea eu mi-am continuat drumul. Îmi văd parcursul în viață și nimeni și nimic nu mă oprește. Pasiunea mea a devenit în timp o foarte multă muncă facută cu o satisfacție imensă.”

Când ți-ai dat seama că partenerul tău de viață nu este sufletul tău pereche?

“În momentul în care cineva încearcă să te schimbe, atunci trebuie să pleci. Dacă ai rămas într-o astfel de relație, vei avea parte doar de nefericire, nu vei avea satisfacții și reușite și te vei închide într-un glob din care cu greu se poate ieși.

- Publicitate -

Asta s-a întâmplat în cazul meu. Am iubit, iar atunci când oamenii iubesc nu văd lucrurile așa cum sunt ele real. M-am izolat de viața mea, de prieteni, de familie și evident am renunțat, pentru o vreme, la muzică. Devenisem ceea ce partenerul își dorea, dar nu și eu.

Citește și: Lunna, cea mai fresh voce feminină din industria muzicală românească, elevă a Colegiului Național A. I. Cuza din Ploiești: “Am renunțat la studiile din Franța în doar 5 minute. Am zis da muzicii și am semnat contractul!”

Atunci când nu mă mai recunoșteam în ce situație ajunsesem, un semn divin de la Dumnezeu m-a făcut să deschid ochii. Fiica mea a fost cea care m-a salvat. Venirea ei în pântecul meu m-a făcut să realizez că merită o viață cu liniște, fericire, iubire adevărată, fără umilințe și fără nimic rău ce i-ar putea influența negativ viața.”

Cum faci față acestei despărțiri și ce anume te determină să ai curajul de merge mai departe?

- Publicitate -

“Acum sunt vindecată. Au trecut 2 ani de când relația s-a terminat.Acești 2 ani au fost foarte importanți pentru dezvoltarea mea personală. M-am căutat pe mine, m-am regăsit, m-am iubit din nou și m-am concentrat 100% pe viitorul fetiței mele și al meu.

Eva este principalul meu motiv pentru care lupt în fiecare secundă. Ea mi-a oferit iubirea adevărată și pentru mine nu mai există altă persoană sau alt lucru care să fie mai presus de ea.

Faptul că îmi doresc ca ea să fie fericită și să aibe o viață liniștită mă face să fiu o luptătoare. O sa fiu lângă ea necondiționat până când Dumnezeu o să decidă. Ea m-a salvat pe mine, iar eu voi fi lângă ea cu multă iubire!”

Ce șanse consideri că au vocile talentate din România să aibă succes în actuala industrie muzicală?

- Publicitate -

“Este foarte simplu de răspuns. Muncă și șansele pot fi 100%! Evident că am mai spus cât de greu este, dar cu multă muncă ai garantat succesul. Poate că nu vine când te aștepți.

Și eu la rândul meu am eșuat de multe ori, dar nu am renunțat și încă lupt până când o să reușesc. Muncă, determinare, scop bine definit și după ceva timp roadele apar. Atunci când le culegi este cel mai frumos sentiment al muncii! Satisfacția este imensă când vezi că lucrurile funcționează pe puterile tale și îți dă și mult curaj să mergi mai departe.”

Povestește despre cel mai nou proiect muzical. Cum se numește și când are loc lansarea acestuia?

- Publicitate -

“«Dăm vina pe dragoste» este titlul proiectul meu de suflet, este povestea vieții mele și este ca un medicament pentru inimă. Aici mi-am pus trăirile, sentimentele și gândurile într-o seară geroasă de ianuarie, în studioul Famous Production.

Lansarea piesei va avea loc joi, 24 martie, ora 18:00, pe canalul de YouTube ALISS.”

Citește și: Echipa BraveBots din C. N. “Mihai Viteazul” Ploiești se pregătește pentru campionatul național de robotică: “Robotica ne-a ajutat să gândim logic și rapid”

Edward Sanda este cel care a produs piesa și da, mi-am împlinit visul de a colabora cu el. Este un artist foarte talentat, complex și mi-am dorit enorm de mult această colaborare. Sper din suflet ca acest cântec să ajungă la inimile oamenilor!”

Care este cel mai mare vis al tău?

“Visul de a avea o carieră de succes în industria muzicală încă rămâne valabil. Înainte de a o avea pe fetița mea mi-am dorit foarte mult să am un copil.

Acest lucru împlinit deja mă face să țintesc cât mai sus și să visez ceea ce credeam imposibil sau îmi era frică să îmi doresc. Acum am clar în minte tot drumul pe care trebuie să îl parcurg ca să îmi pot face posibil visul.“

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la viață?

“Lecția singurătății este pentru mine top! Când ești singur viața îți oferă atât avantaje, cât și dezavantaje. Avantajul este că te poți conecta cu tine, poți să evoluezi și să îți setezi mintea într-un mod sănătos, te poți cunoaște și atenția este de 100% pentru ceea ce vrei să faci!

Citește și: Interviu cu avocatul Dragoș Lucian Ivan: “O clauză greșită ar putea produce, peste niște ani, falimente, pierderi financiare uriașe și suferință”

Dezavantajul este că dacă nu ai mintea antrenată, gândurile te pot cuprinde într-un mod negativ. Trebuie să știi cum să gestionezi fiecare gând și să lupți cu tot negativismul, rănile nevindecate și episoadele cele mai urâte din viață care, din păcate, nu se pot șterge. Lecția singurătății ne învață să ne cunoaștem și să evoluăm.”

Ce mesaj ai pentru mamele care nu au curajul să iasă dintr-o relație toxică?

“Nu uitați de voi și de copiii voștrii! Viitorul copiilor este mai important decât orice pe lume. Liniștea și fericirea din sânul familiei decide soarta emoțională a copilului.

Oferiți liniște și iubire, nu umilințe și scene ce pot marca pe viață un copil. O relație toxică are numai dezavantaje, iar pentru cele care sunt implicate este destul de greu să iasă, dar căutați putere!”

Cum ți se pare subiectul?

Sondaj Observatorul Prahovean

Provocarea Observatorul Prahovean

Doctor bun

Experiența unei ploieștence cu UPU Județean: „Ireproșabil!”

Există și relatări pozitive de la Spitalul Județean de...

Se întâmplă și lucruri bune la spitalul județean Ploiești

În ciuda investițiilor masive din ultimii ani în modernizarea...

„Medicii de la SJU i-au prelungit viața bunicii mele”

Observatorul Prahovean continuă seria publicării mesajelor de mulțumire către...
- Publicitate -

Antreprenori de succes

Băcănia la Gustări, afacerea a două surori din Câmpina

Într-o lume în care viața parcă fuge, trăim într-un...

Unica seră verticală de microplante din S-E Europei este la Ploiești

Ultragreens este, în momentul de față liderul de piață...
- Publicitate -

Exclusiv

Ambulanțe cu peste 1 milion de km la bord în Prahova

80 de ambulanțe sunt în prezent în dotarea Serviciului...

”Conduceți prudent!” Interviu cu David Popovici, la Ploiești

Multiplul campion la înot, David Popovici, a povestit la...

Câți minori au devenit șoferi în Prahova. Durata școlarizării

Chiar dacă nu au 18 ani, adolescenții își pot...

Pensiile speciale a 14 foști parlamentari din Prahova ne costă 80.000 de lei

14 foști parlamentari de Prahova încasează lunar sume cuprinse...

Legătura dintre Putin, Trump și pantofii care te scapă de dureri

Site-urile multor ziare și televiziuni, considerate de încredere, conțin...

Ai un pont?

Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0785 075 112

- Publicitate -

Știri noi

Începe simularea la BAC 2025. Precizările ministerului Educației

Simularea probelor scrise de la Bacalaureat se va desfășura...

Tânăr din Boldești-Scăeni, acuzat că a furat un telefon

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din...

Petrolul a câștigat amicalul cu Steaua

Profitând de pauza competițională, Petrolul Ploiești a susținut, ieri,...

Tânăr acuzat de furt de huse de telefon la Ploiești

Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a...

Mutu, dezvăluiri de la Petrolul. Ce i-a reproșat conducerea

Fostul antrenor al Petrolului, Adrian Mutu, a dezvăluit motivul...
- Publicitate -

Emisiuni

Cauți un job mai bun? Cum te pot ajuta AJOFM și UPG Ploiești

La finele acestei săptămâni, la Palatul Culturii se va...

Povestea BraveBots. Îndrumă copiii și tinerii către robotică

Elevii de la Colegiului Național Mihai Viteazul Ploiești organizează...

Gropile de pe DN 1, în Prahova, plombate în bătaie de joc

Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au dezbătut...
- Publicitate -

Vox Publica

Și eu sunt suveranist!

Am constatat că, în ultimul timp, personaje politice tind...

Crin Antonescu va fi adus mâine, pe mare șest, în Ploiești

Zvonurile care reies din scandalul mocnit dintre peneliștii și...

Pe lângă Gavrilă de la POT Dăncilă era TOP :)

După ce ”presedintele (ne) ales” Călin Georgescu a fost...
- Publicitate -

Pe aceeași temă

Ambulanțe cu peste 1 milion de km la bord în Prahova

80 de ambulanțe sunt în prezent în dotarea Serviciului...

”Conduceți prudent!” Interviu cu David Popovici, la Ploiești

Multiplul campion la înot, David Popovici, a povestit la...

Pensiile speciale a 14 foști parlamentari din Prahova ne costă 80.000 de lei

14 foști parlamentari de Prahova încasează lunar sume cuprinse...
- Publicitate -

Legătura dintre Putin, Trump și pantofii care te scapă de dureri

Site-urile multor ziare și televiziuni, considerate de încredere, conțin...

Mânânc ce vreau și nu am burtă. Reclamă falsă cu Carmen Brumă

Observatorul Prahovean continuă campania de demascare a reclamelor false...

90% din banii europeni, destinați școlilor în comunele din Prahova

Doar 23 de localități prahovene din totalul de 104...

Școală europeană la Târgoviște. Ploieștiul a ratat fondurile

Observatorul Prahovean publică astăzi ultimul episod din seria dedicată...