Cum poți intra în direct, pe internet, cu medicul Alin Scarlat. Avantajele consultației online

În condițiile creșterii semnificative ale cazurilor de îmbolnăviri noi cu coronavirus, consulțația medicală de la distanță este una sigură atât pentru doctori, cât și pentru pacienți.

În plus, ce poate fi mai confortabil decât intimitatea căminului tău pentru a fi consultat de unul dintre cei mai renumiți medici din Prahova?

În cadrul consultației de la distanță, în format video, medicul discută deschis cu pacientul, fără presiunea aglomerației specifice unui spital, mai ales unul de stat.

Printre medicii care oferă consultații online se numără și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Prahova, Alin Scarlat.

Medic primar de medicină internă și doctor în științe medicale, vă așteaptă pe platforma dedicată www.consultația.ro.

Pentru a beneficia de o astfel de consultație nu este nevoie decât de un device (laptop, tablet, smartphone cu cameră video încorporată) conectat la internet. În prealabil trebuie să faceți o simplă programare (detalii AICI).

Cum a ajuns medicul Alin Scarlat unul dintre cei mai cunoscuți din Prahova

Născut pe 4 Iunie 1956 în localitatea Bătrâni, Prahova, Alin Scarlat a absolvit Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”, Vălenii de Munte, cu media de Bacalaureat 9,83. În 1983 a absolvit Facultatea de Medicină Generală IMF Cluj-Napoca cu media la Examenul de Diplomă 10. A urmat mai multe cursuri şi specializări în medicina internă. În mai 2007 a obţinu titlul de doctor în ştiinţe medicale cu distincţia Cum Laudae – UMF Cluj-Napoca.

În paralel a avut o carieră profesională de succes: 1994-1996: medic şef secţie exterioară, Spitalul Municipal 1, Ploieşti, 1996-2000: medic şef Policlinica Ministerului de Interne Prahova. În 1998 devine medic primar în medicină internă în urma examenului de primariat, între 2000-2009: director adjunct al Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ploieşti, 2009-2011: director al Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ploieşti.

Doctorul Scarlat este autor sau coautor al mai multor studii şi cercetări referitoare la diagnosticarea şi tratarea unor boli precum cancerul, ulcerul gastric, boli hepatice sau cele cardiace. Este deţinătorul mai multor brevete de invenţie pentru medicamente naturiste folosite în combaterea sau limitarea efectelor acestor boli.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău