903877-ale8609.jpg

Mai mulți jucători ai Astrei au depus plângere la Poliția Municipiului Ploiești, după ce au constatat că le-au fost furate diferite sume de bani în timpul unui antrenament. Principalul suspect este un camerunez de 21 de ani, care a marcat 5 goluri pentru Astra în acest sezon. El ar fi încercat și să cumpere haine de firmă și ceasuri scumpe online, după ce a fotografiat cardurile colegilor de vestiar, însă nu a avut și PIN-ul necesar tranzacțiilor.

Potrivit gsp.ro, camerunezul Anatole Abang, de 21 de ani, este principalul suspect al furturilor din vestiarul Astrei. Acesta ar fi sustras 1.100 de lei din buzunarele mai multor fotbaliști ai echipei patronate de Nicolae și a fotografiat cardurile a doi coechipieri cu care a încercat să facă tranzacții online.

Astfel, titularii cardurilor au primit mai multe mesaje din partea băncilor prin care erau anunțați că s-au încercat mai multe tranzacții online către diverse firme de pe cardurile lor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe.

Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

În plus, conform surselor gsp, în telefonul lui Abang s-ar fi găsit respectivele poze cu cardurile pe care le fotografiase. Jucătorii care au căzut pradă camerunezului au depus deja plângere la Poliția Ploiești.

Citește articolul integral AICI.

sursa foto: gsp.ro

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...