903877-ale8609.jpg

Mai mulți jucători ai Astrei au depus plângere la Poliția Municipiului Ploiești, după ce au constatat că le-au fost furate diferite sume de bani în timpul unui antrenament. Principalul suspect este un camerunez de 21 de ani, care a marcat 5 goluri pentru Astra în acest sezon. El ar fi încercat și să cumpere haine de firmă și ceasuri scumpe online, după ce a fotografiat cardurile colegilor de vestiar, însă nu a avut și PIN-ul necesar tranzacțiilor.

Potrivit gsp.ro, camerunezul Anatole Abang, de 21 de ani, este principalul suspect al furturilor din vestiarul Astrei. Acesta ar fi sustras 1.100 de lei din buzunarele mai multor fotbaliști ai echipei patronate de Nicolae și a fotografiat cardurile a doi coechipieri cu care a încercat să facă tranzacții online.

Astfel, titularii cardurilor au primit mai multe mesaje din partea băncilor prin care erau anunțați că s-au încercat mai multe tranzacții online către diverse firme de pe cardurile lor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe.

Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

În plus, conform surselor gsp, în telefonul lui Abang s-ar fi găsit respectivele poze cu cardurile pe care le fotografiase. Jucătorii care au căzut pradă camerunezului au depus deja plângere la Poliția Ploiești.

Citește articolul integral AICI.

sursa foto: gsp.ro

 


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...