Două măicuțe de la Ghighiu, Prahova, au făcut circ pe stradă în Vaslui – VIDEO

0
Screenshot_5_c44b4.png

Screenshot_5_c44b4.png

Două femei îmbrăcate în măicuțe au făcut circ pe străzile din Vaslui, iar agenții de poliție le-au stăpânit cu greu. Femeile țipau în gura mare prin tot orașul vorbind despre preacurvie și pisica neagră, scuipau și blestemau pe aproape toți oamenii care le-au ieșit în cale, relatează vremeanoua.ro.

Două femei îmbrăcate în straie bisericști, care păreau a fi în stare de ebrietate, au făcut un scandal monstru, duminică după-amiază, în centrul municipiului Vaslui.

Cele două măicuțe, care veneau de la mănăstirea Ghighiu din judetul Prahova, cu destinația mănăstirea Hadâmbu din județul Iași, au scuipat și blestemat pe aproape toți oamenii care le-au ieșit în cale, relatează vremeanoua.ro

Măicuțele au fost abordate de un polițist local, în zona Casei de Cultură, însă după două blesteme și o înjurătură, acesta si-a dat seama că nu poate face față de unul singur, asa că a chemat întăriri. O patrulă mobilă a Poliției Locale le-a abordat din nou pe cele două femei. 

Oamenii legii au întâmpinat mari probleme în a le legitima pe măicuțe și asta din cauza celei mai în vârstă, care îl vedea pe Necuratu în toate persoanele din jur. “Măicuță, Doamne și Stăpânul vieții mele, rugăciune! Lasă oamenii ăștia în pace! Lasă-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealaltă femeie măicuței, în timp ce-i bătea o cruce mică, pe umăr, polițistului de la Locală.

Măicuțele păreau că au ceva de împărțit în special cu femeile și fetele care treceau prin centru. “La mănăstire, în post și rugăciune, nu pe străzi, cu tocuri și fuste scurte. Părintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru noi toți, ca Dumnezeu să ne ierte păcatele, dar voi nu vedeți asta. Vouă vă umblă ochii după bărbați. E prea multă preacurvie în orașul ăsta! Post și rugăciune, asta vă trebuie! Nu mai lăsați pisica neagră să preacurvească!”, țipa una dintre măicuțe.

sursa text și foto: vremeanoua.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău