fbpx

3866b79d-d110-4d97-a887-6715b339b41e.jpg

Apar primele date certe ale atacului, în care o profesoară de matematică din Ploiești a fost înjunghiată de un fost elev, exmatriculat în 2016.

UPDATE:

Potrivit unor martori, după ce a reușit să se strecoare pe lângă paznic, tânărul s-a dus la cancelarie, s-a plâns că nu este elev de serviciu disponibil și a rugat o altă profesoară sa o cheme pe profesoara Andreea Alexe. În momentul în care aceasta a ajuns să vadă despre ce este vorba, agresorul a înjunghiat-o.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știrea inițială:

Mihai Alexandru Nițescu, fostul elev al Colegiului Spiru Haret din Ploiești, acum în vârstă de 22 de ani, fusese exmatriculat în 2016. Nu era la prima abatere violentă, în trecut atacându-și un coleg cu cuțitul.

Marți, după orele prânzului, profitând de intrarea mai multor elevi în incinta liceului, agresorul aflat sub influența alcoolului s-a strecurat pe lângă aceștia, înșelând vigilența paznicului, angajat al școlii.

Ajuns în fața cancelariei, Mihai Alexandru Nițescu a zărit-o pe profesoara de matematică,  Andreea Alexe (43 de ani), soția unui judecător de la Judecătoria Ploiești, nu a avut posibilitatea să se apere, fiind înjunghiată în abdomen. 

Ambulanța a preluat-o după apelul unui coleg la 112, intrând apoi în operație cu plagă prin înjunghiere în regiunea abdominală, penetrantă, cu șoc hemoragic, posibil și leziune a vezicii. 

După atac, agresorul a încercat să fugă, fiind urmărit de un jandarm și imobilizat apoi de un echipaj al Jandarmeriei. Asupra lui, pe lângă sticla cu alcool, jandarmii au găsit un adevărat arsenal de arme albe: cuțit, topor, tesla, patent, foarfeca, cuie.

În momentul de față este reținut, cercetarea fiind coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. 

știre în curs de actualizare

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg