fbpx

54fbacef-0c19-4063-8a26-d67a17506dee.jpg

Pentru că localitatea Cislău nu are garnizoană, primarul a încropit de-o paradă cu ce a avut la îndemână, respectiv cu parcul auto al societății de salubritate.

Cu mic, cu mare, localnicii din Cislău, județul Buzău, au fost invitați să asiste la defilare, pe 1 Decembrie.

Și ce dacă nu au avut la îndemână tehnică militară... Când vrei cu adevărat faci cu ce ai. De exemplu, scoți la defilare mașinile de colectare a gunoiului. La o adică, să vadă dușmanul țării că îl întâmpinăm cu damf de tomberon. Nu-i lucru puțin ca dușmanii să știe că, în cazul în care ne pizmuiesc, îi vom ataca cu gunoaie.

La paradă au mai participat căruțe pline cu polițiști locali (nu s-au răsturnat) și buldozere dotate cu cupe pline cu cetățeni, pentru că primaru a aflat că, la ceas de sărbătoare, trebuie ridicată cupa.

Să nu fim răi și să apreciem la justa valoare un astfel de arsenal chimic. Cum scenele sunt demne de Las Fierbinți, ne bucurăm că primarului Dumitru Mitroiu nu i-a venit ideea să otrăvească fântânile și să ardă ogoarele, e drept că pline cu bălării, pentru că recolta nu prea e gata în această perioadă.

Pe surse demne de toată jena, am aflat că nu toate au mers ca pe roți, nea Țoi, bețivul localității, fiind supărat că nu i-a fost permis să defileze cu trotineta, atât de încărcată de istorie, din perioada în care nu venea pe șapte cărări. Poate la anul, când la Cislău va fi inaugurat Arcul de Triumf din pet-uri.

sursa video: Florin Iordache (altul decât celebrul ”altă întrebare”)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg