54fbacef-0c19-4063-8a26-d67a17506dee.jpg

Pentru că localitatea Cislău nu are garnizoană, primarul a încropit de-o paradă cu ce a avut la îndemână, respectiv cu parcul auto al societății de salubritate.

Cu mic, cu mare, localnicii din Cislău, județul Buzău, au fost invitați să asiste la defilare, pe 1 Decembrie.

Și ce dacă nu au avut la îndemână tehnică militară... Când vrei cu adevărat faci cu ce ai. De exemplu, scoți la defilare mașinile de colectare a gunoiului. La o adică, să vadă dușmanul țării că îl întâmpinăm cu damf de tomberon. Nu-i lucru puțin ca dușmanii să știe că, în cazul în care ne pizmuiesc, îi vom ataca cu gunoaie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La paradă au mai participat căruțe pline cu polițiști locali (nu s-au răsturnat) și buldozere dotate cu cupe pline cu cetățeni, pentru că primaru a aflat că, la ceas de sărbătoare, trebuie ridicată cupa.

Să nu fim răi și să apreciem la justa valoare un astfel de arsenal chimic. Cum scenele sunt demne de Las Fierbinți, ne bucurăm că primarului Dumitru Mitroiu nu i-a venit ideea să otrăvească fântânile și să ardă ogoarele, e drept că pline cu bălării, pentru că recolta nu prea e gata în această perioadă.

Pe surse demne de toată jena, am aflat că nu toate au mers ca pe roți, nea Țoi, bețivul localității, fiind supărat că nu i-a fost permis să defileze cu trotineta, atât de încărcată de istorie, din perioada în care nu venea pe șapte cărări. Poate la anul, când la Cislău va fi inaugurat Arcul de Triumf din pet-uri.

sursa video: Florin Iordache (altul decât celebrul ”altă întrebare”)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...