45960853_2177991132521734_3770983953062690816_o (1).jpg

Incendiul care a cuprins, duminică după-amiază, un depozit ilegal de deșeuri de pe strada Mimiu din Ploiești nu a fost stins de pompieri nici până astăzi.

Astfel, miercuri dimineață, la fața locului încă mai sunt trei autospeciale de lucru cu apă și spumă ale ISU Prahova pentru că deșeurile ard mocnit.

Potrivit estimărilor pompierilor prahoveni, în depozitul de 8000 de mp de pe strada Mimiu din Ploiești au ars peste 5.000 de tone de deșeuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a dezvăluit ieri Cine este proprietarul depozitului care arde de două zile la Ploiești și în ce încrengătură de firme îl regăsim.

Vom reveni asupra acestui subiect cu noi dezvăluiri.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.