Au atras clienții cu contracte la preț fix timp de un an pentru curent și gaze, apoi au dublat prețul. Explicațiile Restart Energy

0

S-au trezit cu prețurile dublate la câteva luni după ce au semnat un contract pe un an. Este vorba despre clienții companiei Restart Energy, care au fost înștiințați că de la 1 octombrie prețurile vor crește atât la curent, cât și la gaze, potrivit libertatea.ro.

După ce libertatea.ro a publicat un articol despre cum un client care a semnat în martie un contract pentru energie electrică la prețul de 0,250 de lei/KWh fără TVA a primit o notificare din partea Restart Energy prin care era anunțat că prețul se schimbă de la 1 octombrie: 0,557 de lei/KWh fără TVA.

Aceeași situație și la gaze pentru clienții Restart Energy.

Un consumator a semnalat că are un contract care a intrat în vigoare la 18 martie 2021. Oferta GasGo Online, pentru care a decis să-și schimbe furnizorul, menționa negru pe alb: „Perioada de aplicare a ofertei: 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului”.

Citeşte întreaga ştire: Au atras clienții cu contracte la preț fix timp de un an pentru curent și gaze, apoi au dublat prețul. Explicațiile Restart Energy

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău