protest-tce-ploiesti.jpg

Liderii de sindicat de la Transport Călători Express Ploiești au anunțat că se vor alătura luni, la Ploiești, protestului declanșat de Blocul Național Sindical (BNS), nemulțumiți de situația în care se află, în continuare, societatea TCE.

Sindicaliștii din cadrul Blocului Național Sindical (BNS) vor picheta luni, timp de o oră, Prefectura Prahova, nemulțumiți de decizia Guvernului României privind transferul contribuțiilor sociale în sarcina salariaților. Protestul este programat să înceapă la ora 15.00.

La rândul lor, liderii de sindicat de la TCE Ploiești au anunțat că se vor alătura acestei pichetări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am decis să ne alăturăm protestului declanșat de BNS. Societatea de transport ploieșteană este în continuare într-o situație dificilă. Pe lista de nemulțumiri figurează situația financiară a societății, nerespectarea contractului de muncă, neplata datoriilor către furnizori și la CAR”, a declarat pentru Observatorulph.ro Ion Mișcă, președintele Sindicatului Transportatorilor din Ploiești.

Societatea Transport Călători Express a reușit săptămâna trecută eșalonarea datoriilor către SPFL Ploiești, însă în continuare traversează o perioadă dificilă ca urmare a faptului că, deși există o hotărâre de Consiliu Local, momentan nu au fost virate, de către municipalitate, sumele aferente pierderilor înregistrate în 2016. Hotărârea Consiliului Local Ploiești nu a fost încă aplicată pe motiv că nicio persoană din administrația locală nu a dat viza de control financiar preventiv, motiv pentru care conducerea TCE a luat în calcul posibilitatea de a acționa Primăria Ploiești în instanță.

Pichetarea Prefecturii Prahova, susțin liderii de sindicat de la TCE, nu va afecta transportul în comun din Ploiești.

Săptămâna trecută, Comisia de avizare a adunărilor publice a avizat favorabil solicitarea de pichetare a Prefecturii Prahova de către BNS. (Foto: Arhivă).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Exclusiv
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Imaginea zilei - Autobuz TCE Ploiești rupt în drum

Scumpirea recentă a biletelor TCE pentru transportul în comun a încins spiritele la Ploiești. Beneficiarii acestui serviciu public sunt nemulțumiți în primul rând de calitate. Pomenile electorale au...