grecia-Aspropyrgos-vizita-alesi-ploiesteni.jpg

Delegația ploieșteană este numeroasă. 14 persoane din administrație și Consiliul Local participă în perioada 18-22 octombrie la un festival în Grecia.

Delegația este condusă de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea. Din delegație mai fac parte Carmen Bucur - director Direcția de Patrimoniu, Carmen Radu din cadrul Direcției de Achiziții, Anabelle Măntoiu - șefa Serviciului Juridic, Mihaela Iamandi - directorul Direcției Tehnic Investiții și Alina Istrătescu, șefa Direcției Comunicare, Relații Publice, precum și șapte consilieri locali.

Este vorba despre Ștefan Dănescu, Sanda Drăgulea și Marcian Cosma, de la PSD, Zoia Staicu și Gheorghe Sîrbu - de la PNL, Sorin Văduva de la ALDE și Bogdan Hodorog de la PMP.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alături de persoanele din administrație la eveniment participă și Orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu. Festivalul Thriasio are loc în orașul Aspropyrgos, situat la aproximativ 20 de kilometri de Atena.

Costurile de cazare pentru delegația din Ploiești sunt suportate de autoritățile din Grecia, cheltuielile legate de deplasare urând sa fie suportate din bugetul local.

Aleșii locali s-au întâlnit astăzi la ședința de Consiliu Local, iar cei care fac parte din delegație s-au grăbit să ajungă la aeroport pentru a prinde avionul spre Grecia.

sursa foto: tripinview.com


Național
  • Joi, 19 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

A început festivalul Electric Castle

În doar cinci ani de la lansare, evenimentul muzical de pe domeniul de la Bonţida a ajuns unul dintre cele mai cunoscute din România. Nu a lipsit, în prima seară, nici ploaia care pare că face parte din...