grecia-Aspropyrgos-vizita-alesi-ploiesteni.jpg

Delegația ploieșteană este numeroasă. 14 persoane din administrație și Consiliul Local participă în perioada 18-22 octombrie la un festival în Grecia.

Delegația este condusă de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea. Din delegație mai fac parte Carmen Bucur - director Direcția de Patrimoniu, Carmen Radu din cadrul Direcției de Achiziții, Anabelle Măntoiu - șefa Serviciului Juridic, Mihaela Iamandi - directorul Direcției Tehnic Investiții și Alina Istrătescu, șefa Direcției Comunicare, Relații Publice, precum și șapte consilieri locali.

Este vorba despre Ștefan Dănescu, Sanda Drăgulea și Marcian Cosma, de la PSD, Zoia Staicu și Gheorghe Sîrbu - de la PNL, Sorin Văduva de la ALDE și Bogdan Hodorog de la PMP.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alături de persoanele din administrație la eveniment participă și Orchestra Filarmonicii Paul Constantinescu. Festivalul Thriasio are loc în orașul Aspropyrgos, situat la aproximativ 20 de kilometri de Atena.

Costurile de cazare pentru delegația din Ploiești sunt suportate de autoritățile din Grecia, cheltuielile legate de deplasare urând sa fie suportate din bugetul local.

Aleșii locali s-au întâlnit astăzi la ședința de Consiliu Local, iar cei care fac parte din delegație s-au grăbit să ajungă la aeroport pentru a prinde avionul spre Grecia.

sursa foto: tripinview.com


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.