Lista posturilor de director și de director adjunct scoase la concurs la școlile din Prahova

0

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Prahova a scos la concurs posturile vacante de director și director adjunct de la unitățile de învățământ din Prahova. Pe listă figurează 207 posturi vacante, inclusiv de director la Palatul Copiilor din Ploiești, precum și la cluburile școlare și sportive din Ploiești, Comarnic, Vălenii de Munte și Câmpina.

Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică specială are loc în perioada 15 septembrie – 26 septembrie 2021, iar evaluarea dosarelor va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie, urmând ca proba scrisă să fie programată pe 15 octombrie, în perioada 15 – 17 octombrie urmând să aibă loc depunerea contestațiilor.

Proba interviu ar urma să aibă loc în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, validarea rezultatelor finale urmând să aibă loc pe 17 decembrie, iar emiterea deciziilor de numire ar urma să aibă loc în perioada 20 – 22 decembrie, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Citește și: Inspectoratul Școlar Județean Prahova: Posturile vacante de director și de director adjunct de la școli au fost scoase la concurs

Pe lista publicată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova figurează 207 posturi de director și de director adjunct, inclusiv cele de la Palatul Copiilor din Ploiești, dar și de la Cluburile școlare și sportive din județ, inclusiv

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău