Prima comună din Prahova care și-a dotat polițiștii locali cu Body Cam. Număr unic pentru sesizări

1

La 33 de kilometri de Ploiești, în localitatea Colceag, polițiștii locali pot veni în sprijinul cetățenilor. Colceag este prima comună din Prahova unde polițiștii locali au fost dotați cu Body Cam, iar la dispoziția cetățenilor există un număr unic pentru sesizări.

„De astăzi, Poliția Locală Colceag poate fi contactată la numărul unic pentru sesizări: 0731 376 748. Totodată, în exercițiul funcțiunii, polițiștii locali vor purta un Body Cam, o cameră portabilă care va înregistra audio-video toate activitățile și intervențiile la care vor participa pe parcursul turelor”, a fost anunțul postat de Primăria Colceag.

Inițiativa Primăriei Colceag de a dota polițiștii cu Body Cam și de a fi înființat un număr unic pentru sesizări a fost apreciată de localnici.

„Chiar era nevoie de așa ceva! Ați făcut un lucru extraordinar!”, a scris un localnic pe pagina de Facebook a primarului comunei Colceag, Costin Valentin Stan, după ce acesta a anunțat inițiativa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău