Protest cu vaci la Slănic. Un crescător de animale și-a lăsat animalele în curtea Primăriei – VIDEO

0

Protestul are loc, miercuri dimineață, la Slănic. Un crescător de animale reclamă faptul că asociația din care face parte a fost descalificată la licitația organizată pentru închirierea unui islaz. Primăria Slănic susține însă că cetățeanul a participat și câștigat la altă licitație și că are unde să-și ducă vacile la păscut. Mai mult, pe rolul instanței se află un proces care are ca obiect anularea licitației cu pricina.

În semn de protest, crescătorul de animale a intrat, luni, în greva foamei, iar miercuri dimineață și-a dus vacile să pască în curtea Primăriei.

Citește și: Un crescător de animale din Slănic face greva foamei: „Aduc vacile la Primărie!”

Rizea Cocuța susține că are 11 animale și că nu are unde să-și ducă vacile la islaz, pe motiv că ar fi fost descalificat la licitația organizată în urmă cu doi ani. Supărat, omul a intrat, luni, în greva foamei, iar miercuri dimineață bărbatul a dus vacile să pască în curtea Primăriei Slănic.

„Fac act de donație către primărie. Ea are islazuri, eu nu am. Eu neavând islazuri și primăria neavând vaci, eu le donez Primăriei (…). De azi înainte sunt ale Primăriei”, a susținut bărbatul, care și-a lăsat vacile să pască în curtea Primăriei Slănic.

În replică, primarul orașului Slănic, Remus Moraru, susține că lucrurile stau cu totul altfel.

Cetățeanul ar fi solicitat în 2018 o adeverință Primăriei Slănic, pentru a participa alături de asociația din care face parte la licitația organizată pentru un alt islaz, iar de la acea dată poate să meargă pe acel teren cu vacile la păscut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău