fbpx

bazin-olimpic-ploiesti.jpg

Autoritățile locale ploieștene intenționează construirea unui bazin de înot olimpic, pe strada Ghighiului, în apropiere de Hipodromul Ploiești.

Suprafața alocată strict pentru bazinul de înot olimpic este de aproximativ 16.000 mp. Special pentru o astfel de investiție, Primăria Ploiești propune realizarea unei clădiri cu două etaje care ar urma să fie compartimentată în trei zone.

Astfel, se dorește realizarea unui bazin de înot olimpic, un bazin de antrenament și didactic, precum și mai multe încăperi conexe, respectiv  tribune pentru spectatori cu o capacitate de 800 de locuri, o zonă VIP, dar și mai multe vestiare și grupuri sanitare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lista dotărilor mai figurează o sală fitness, o cameră pentru masaj, o sală pentru conferințele de presă, precum și o zonă de birouri și de încăperi tehnice.

Bazinul de înot olimpic ar urma să fie realizat pe strada Ghighiului, tarlaua 36, parcela 495, în imediata apropiere a Hipodromului Ploiești.

În momentul de față singurul bazin de înot al Ploieștiului este la Complexul Vega, care funcționează într-o clădire realizată în 1975 - 1976.

Foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook