WhatsApp Image 2018-11-11 at 17.31.48.jpeg

Primarul Ploieștiului a cerut poliției să identifice proprietarul depozitului de pe strada Mimiului nr.2, care arde de două zile. Adrian Dobre le-a solicitat și autorităților de mediu să ia măsurile care se impun pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

”În cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgențe am solicitat Poliției să demareze o anchetă pentru identificarea proprietarului acelui depozit. De asemenea, am cerut APM Prahova să ne transmită o listă cu depozitele de deșeuri din Ploiești, pentru care primăria nu a fost solicitată să emită autorizație, astfel încât să avem o evidență clară a acestor locații. La locația din Mimiu nr 2 nu există nicio autorizație emisă de Primăria Ploiești”, a declarat primarul Dobre.

Pentru că toți tac, vă invităm, doamna ministru al mediului, în vizită sub Ciuperca din Ploiești

În ceea ce privește declarațiile reprezentanților APM Prahova potrivit cărora nu s-au înregistrat depășiri ale limitelor maxime admise la substanțe considerate periculoase pentru populație în urma incendiului, primarul Adrian Dobre susține că acestea ar trebui corelate cu panourile de monitorizare a calității aerului, care au indicat valori uriașe șla PM 10 (particule în suspensie)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.