fbpx

WhatsApp Image 2018-11-11 at 17.31.48.jpeg

Primarul Ploieștiului a cerut poliției să identifice proprietarul depozitului de pe strada Mimiului nr.2, care arde de două zile. Adrian Dobre le-a solicitat și autorităților de mediu să ia măsurile care se impun pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

”În cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgențe am solicitat Poliției să demareze o anchetă pentru identificarea proprietarului acelui depozit. De asemenea, am cerut APM Prahova să ne transmită o listă cu depozitele de deșeuri din Ploiești, pentru care primăria nu a fost solicitată să emită autorizație, astfel încât să avem o evidență clară a acestor locații. La locația din Mimiu nr 2 nu există nicio autorizație emisă de Primăria Ploiești”, a declarat primarul Dobre.

Pentru că toți tac, vă invităm, doamna ministru al mediului, în vizită sub Ciuperca din Ploiești

În ceea ce privește declarațiile reprezentanților APM Prahova potrivit cărora nu s-au înregistrat depășiri ale limitelor maxime admise la substanțe considerate periculoase pentru populație în urma incendiului, primarul Adrian Dobre susține că acestea ar trebui corelate cu panourile de monitorizare a calității aerului, care au indicat valori uriașe șla PM 10 (particule în suspensie)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg