După ce a făcut acuzații grave împotriva conducerii PNL Prahova, vicepreședintele organizației, Marius Fenichiu, va fi propus pentru excluderea din partid.

Astăzi, în conferința de presă susținută de cei doi co-președinți ai PNL Prahova, s-a discutat despre acuzațiile aduse de vicepreședintele organizației, Marius Fenichiu.
Acesta  declarat ieri că PNL Prahova este o structură de tip mafiot, care l-a exclus din competiția internă pentru Primăria Ploiești. El a anunțat că va candida ca independent în 2016.

"Acuzațiile domnului Fenichiu îl plasează pe acesta în afara partidului", a declarat senatorul Ion Luchian. Acesta a lăsat să se înțeleagă că, în lipsa unei demisii scrise a lui Fenichiu, acesta va fi exclus din partid și, implicit, își va pierde mandatul de consilier județean.

Celălalt copreședinte, deputatul George Ionescu, a declarat că plecarea lui Fenichiu din PNL este o pierdere pentru partid, prin prisma activității acestuia de organizare în Colegiul 8.

Candidatul PNL la Primăria Ploiești va fi senatorul Andrei Volosevici.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...