robert nica conferinta

Edilul comunei Lipănești, Robert Nica, a participat la jumătatea lunii noiembrie la Conferință Internațională de Eficiență Energetică pentru Clădirile Publice, care a avut loc la Esslingen, lângă Stuttgartîn Germania. 

Potrivit ae3r-ploiesti.ro, partenerii din proiect au organizat congresul pentru aprofundarea subiectelor privind Contractele de Performanta Energetică.

Experții și reprezentanți din diferite țări europene au prezentat experiența lor și au discutat condițiile necesare pentru punerea în aplicare a proiectelor CPE.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată s-au ținut patru workshop-uri și au fost abordate teme ca: „Modele de afaceri CPE”, „Dezvoltarea unui proiect CPE”, „Licitațiile și contractarea CPE”, precum și „Măsurarea și verificarea economiilor în CPE”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.