lets do it lipanestis

Cetățenii comunei Lipănești și-au propus să se mobilizeze sâmbătă, începând cu ora 09.00 pentru a lua parte la o acțiune de curățenie a comunei. 

 

Apelul a fost lansat prin intermediul platformelor de socializare iar acțiunea se încadrează în proiectul ”Let’s do it Romania”.

La acțiune și-au anunțat participarea anul acesta copiii celor două școli si membrii Ansamblului Folcloric si Dans Modern Mugurelul.

 

”Let’s Do It” LIPĂNEȘTI

Facem curat în comună într-o singură zi. Lipăneșteni, haideți să ne alăturăm „Let’s do it România”!

Eşti lipăneștean pus pe treabă şi-ţi place să trăieşti într-o localitate curată? 

Dacă raspunsul este DA, vino să dai o mână de ajutor la cea mai mare operaţiune de curăţenie din ţară în doar 24 de ore– Let’s do it România! 

Anul acesta copiii celor două școli si membrii Ansamblului folcloric si dans modern Mugurelul s-au alăturat iniţiativei şi te cheamă la voluntariat pentru o localitate curată prin intermediul proiectului Patrula de Mediu! 
AŞADAR VINO la o acţiunea de curăţenie exemplară sâmbătă, 24 septembrie, la ora 09:00, în fața Primariei Lipanești.

Ce vom face? Acţiunea îşi propune, în decursul a câteva ore, să strângă sticle de tip PET şi alte gunoaie lăsate la voia întâmplării în natură.

Alături de noi vor munci elevi ai Școlii Generale ”Eroilor”Lipanești și ai Şcoalii Generale "Spirea Sorescu" Zamfira si membrii Ansamblului Mugurelul Lipanesti.

CE OFERIM ŞI CE TREBUIE SĂ ADUCI? 

Oferim materialele de curăţenie ( saci de gunoi, mănuşi etc.) – cu ajutorul partenerilor de la Let’s do it România - ghidaj în locurile de curăţenie. Tu trebuie să vii cu chef de muncă, voie-bună şi eventual un sandwich la pachet.

Nu vom munci din obligaţie sau pentru că suntem îndrumaţi să o facem. Programul e de voie, ne vom permite să schimbăm o vorbă, să socializăm şi să arătăm că şi la noi se poate să trăim curat!

Te aşteptăm cu drag. Vino și cheamă-ţi şi prietenii care vor să se implice!

Dă un Share evenimentului, să afle toată lumea că vrem să facem treabă!

Ne alăturăm Let’s do it România! este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1 100 000 de voluntari implicaţi în 6 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile pe care le trăim în fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea!!!!