locuinte anl valenii munte

Agenția Națională pentru Locuințe anunță prelungirea termenului până la care doritorii unei case prin ANL pot depune documentația.

 

Este vorba despre șase imobile, care vor fi construite pe strada Alexandru Donici, din Vălenii de Munte, cu o suprafață totală de 1.577 mp. Parcelele individuale, cu suprafete construite desfasurate cuprinse intre 145,80 -164,00 mp fiecare, au regim de inaltime P+M (Parter+Mansarda).

Fiecare locuinta va avea cate 3 camere de locuit (o camera de zi si doua dormitoare) cu dependinte (bucatarie, grup sanitar, baie, terasa exterioara), (4 locuinte sunt disponibile cu garaj pentru un autoturism), curte deschisa cu loc de parcare si alee pietonala de acces in fata, curte imprejmuita in spate, bransamente cu contorizari individuale la utilitati.

Primaria orasului Valenii de Munte va realiza din fonduri proprii viabilizarea terenului (retelele de utilitati, drumul de acces, spatiile verzi si iluminatul public).

Terenul aferent locuintelor se dă în folosință gratuită ANL de către Consiliul Local al orasului Vălenii de Munte, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locală va stabili modul de exploatare a terenului.
Locuintele vor fi realizate in termen de un an de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.

ANL a anunțat că termenul de depunere a documentelor necesare pentru contractarea locuintelor din acest amplasament a fost prelungit pana la data de 30 septembrie 2016.