acident centura

La Mănești este jale mare, după accidentul care s-a produs în această dimineață pe Centura de Vest a Ploieștiului. Două dintre cele cinci persoane decedate sunt din Mănești. Alte zece persoane din localitate sunt rănite.

 

Accidentul s-a produs după ce un autobuz care efectua curse regulate Mănești - Ploiești a intrat într-o basculantă care transporta nisip. Cinci persoane au decedat, iar 28 de răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

„Toată lumea este tristă în comună. Două persoane, doi bărbați, printre care și subofițerul de la Penitenciarul Ploiești, au decedat. E tristețe multă. Alte 10 persoane din localitate sunt rănite. Am discutat și cu doamna prefect, Rodica Paraschiv, ca localitatea să sprijine familiile îndoliate. Prin hotărâre de Consiliu Local vom stabili suma de bani pe care o vom aloca. Avem prevăzute fonduri pentru 2016, pentru astfel de situații”, ne-a declarat Constantin Nițoi, primarul comunei Mănești.

După tragicul eveniment s-a deschis dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauza care a condus la producerea accidentului. În autobuz, la momentul producerii accidentului, se aflau 33 de persoane, navetiști nu doar din Mănești, ci și din Cocorăștii Colț.

 

Șoferul autobuzului a decedat, ca urmare a numeroaselor traumatisme produse în momentul impactului. Alte două persoane au fost operate de urgență la Spitalul Județean Ploiești. După trierea răniților, la unitatea medicală au mai rămas internate 14 din cele 28 de persoane rănite.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală, unde mâine, la 24 de ore de la accident, se va face necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

(Foto: ISU Prahova)

 

 

 

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină la Boldești, pe DN 1 A

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe DN 1 A, la Boldești, din cauza vizibilității reduse și pe fondul unui carosabil umed. O mașină a lovit un pieton, la fața locului fiind chemate...