Incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag. Firma fusese amendată în 2017 pentru lipsa unor instructaje

Firma care deține fabrica de produse petroliere de la Colceag, unde a izbucnit incendiul puternic de azi noapte, soldat cu rănirea gravă a doi angajați, fusese amendată în 2017 pentru lipsa unor instructaje.

Potrivit ISU Prahova, societatea comercială avea autorizație de securitate la incendiu emisă în Februarie 2016.

În 2017, în urma unui control, au fost sancționați cu o amendă de 1.000 de lei pentru lipsa unor instructaje la locul de muncă.

Vă reamintim că, în urma incendiului, pe lângă pagubele produse, doi angajați au suferit arsuri grave, fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare.

Din primele informații, pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală, iar cel de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală.

Citește și: Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău