Un muncitor ars în incendiul de la fabrica de produse petroliere din Colceag va fi transferat în Belgia. Al doilea ar putea ajunge la Viena

The Queen Astrid military hospital pictured during a press conference of Belgian defence concerning the quarantaine release of the nine Belgians evacuated two weeks ago from Wuhan, in China, following the outbreak of the new corona virus, in Brussels, Sunday 16 February 2020. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK,Image: 498879208, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ministerul Sănătății a anunțat ce se va întâmpla cu cei doi muncitori, care au suferit arsuri grave în urma incendiului de aseară de la o fabrică de produse petroliere din comuna prahoveană Colceag.

Astfel, pentru unul dintre pacienții arși, Departamentul pentru Situații de Urgență a obținut acceptul pentru transferul cu avionul la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia.

În ceea ce-l privește pe al doilea muncitor, acesta ar putea fi tratat la spitalul AKH Viena, de unde se așteaptă acceptul.

Vezi aici mai multe imagini de la incendiul din Inoteşti, Colceag – VIDEO

Cei doi pacienți au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare.

Din primele informații, pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală, iar cel de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală.

La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate.

Reamintim că luni seară, la o fabrică de produse din țiței din satul Inotești, comuna Colceag, a izbucnit un incendiu violent.

Citește și  Incendiu violent în Prahova, la o fabrică de produse din țiței – VIDEO

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând o hală de birouri, 3 autoturisme și un autotren.

După două ore și jumătate de luptă cu flăcările violente, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Acesta a fost provocat de neatenția unui muncitor, care a folosit un aparat de sudură într-un mediu inflamabil, fără respectarea normelor de siguranță și protecție a muncii.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Am intrat in al 6-lea an de la „colectiv”. De ce nu ii intreaba nimeni nimic pe guvernanti de ce avem 2 mari arsi si trebuie trimisi in afara tarii pentru tratament? Acum, in acest moment, trebuiau sa intre cel putin in al 5-lea an de puscarie TOTI cei care declarau ca totul este sub control, avem tot ce ne trebuie… In schimb, sunt in continuare in functii, unii in aceleasi functii, nu au nicio durere de cap… Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei care au murit, ca pe astia care i-au omorat nu ii atinge nimeni in viata asta.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău