colegiu nicolae grigorescu

Acest an este unul ceva greu pentru absolvenții de liceu care au susținut bacalaureatul. În ciuda subiectelor mai ușoare, elevii au obținut medii mai mici comparativ cu anul trecut.

Media  de promovabilitate pe județul Prahova este de 70,13% înainte de contestații, mai mică decât anul trecut, când s-a obținut o medie de promovabilitate de 74,4%.

La nivelul județului Prahova s-au înscris 5277 de candidați dintre care s-au prezentat 5069, 208 alegând să nu susțină de această dată examenul maturității. Din cei 5069 numai 3701 au reușit să obțină media finală peste 6 și să promoveze bacalaureatul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și în acest an, liceul fruntaș vine de la Breaza unde promovabilitatea a fost de 100%, iar cea mai mică medie 7,31.

Colegiul Național Militar Breaza este imediat urmat de Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza și Colegiul Național Nicolae Grigorescu Câmpina unde media de promovabilitate de fost de 99,52%, un candidat din fiecare liceu alegând să nu se prezinte.

COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR "DIMITRIE CANTEMIR" BREAZA 100%

Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Ploiești 99,52% un candidat neprezentat

Colegiul Național Nicolae Grigorescu Câmpina 99,42% un candidat neprezentat

Colegiul Național I.L.Caragiale 98,32% 4 candidați respinși

Colegiul Național Jean Monnet Ploiești 98,29% - 2 candidați respinși

Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești 98,28% 6 candidați respinși

Colegiul Național Nichita Stănescu Ploiești 95,45% 10 candidați respinși

Colegiul de Artă Carmen Sylva Ploiești 94,73% 4 candidați respinși

Daiana Miclea

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.