Stația TCE și trotuarul de la Ofelia, transformate de samsari în târg auto ilegal-FOTO

1

Observatorul Prahovean continuă campania Trotuarul meu nu e talciocul” prin care ne-am propus eliberarea trotuarelor, dar și a locurilor de parcare din Ploiești, ocupate abuziv de samsarii care vând mașini second hand.

Astăzi aducem în atenția Poliției Locale zona stației TCE situată pe Șoseaua Vetului, în fața restaurantului Ofelia.

Mai multe mașini cu anunțuri de vânzare în geam au fost lăsate la întâmplare, în așteptarea clienților.

Așteptăm în continuare imaginile voastre pe whatsapp la numărul 0785 075 112, însoțite de o scurtă descriere și o localizare.

Solicităm Poliției Locale Ploiești aplicarea prevederilor HCL H.C.L nr. 7/2009.

„„Art.6 (1) Expunerea spre vânzare/închiriere a vehiculelor pe raza municipiului Ploiești se efectuează de către persoanele fizice și juridice doar în spații special amenajate și autorizate, în condițiile legii (târguri auto, showroomuri, etc.)

(2) În înțelesul prezentului articol, următorii termeni se definesc astfel:

– vehicul expus spre vânzare/închiriere – vehicul de orice categorie, având sau nu numere de înmatriculare, staționat pe domeniul public sau privat (inclusiv trotuare) al municipiului Ploiești, care poartă afișe, însemne ori alte înscrisuri privind intenția de vânzare/închiriere a acestuia ;

– deținător de vehicul – proprietarul vehiculului la data constatării contravenției, cât și persoana căruia acesta i-a încredințat vehiculul sub orice formă.

Art. 7 împuternicește Primarul Municipiului Ploiești să facă demersurile necesare către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova pentru constituirea de echipe mixte (poliție rutieră-poliție comunitară) în scopul aducerii la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău