Informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț în Prahova

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, atenționare valabilă până sâmbătă, 10 aprilie, inclusiv în Prahova. Local, în zona de deal și de munte, se vor mai înregistra ninsori.

După două zile de cod galben în zona de munte din Prahova, ANM a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol. Atenționarea este valabilă începând de miercuri, 7 aprilie, ora 15.00, până sâmbătă, 10 aprilie, ora 10.00.

„În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopților și al dimineților, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul și în centrul țării și în dealurile sudice. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol”, a precizat ANM.

Temporar, potrivit ANM, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) și în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare.

„Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menționat, în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada”, au precizat meteorologii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău