Mesaje emoționante după moartea avocatei din Bușteni, considerată suspect COVID

Avocata Iulia Steriu, din Bușteni, a murit ieri, la spitalul județean, de meningită. Înainte să îi fie pus acest diagnostic, pacienta a fost tratată ca suspect COVID la Spitalul Orășenesc Sinaia, unde a fost ținută în izolator.

Femeia s-a prezentat cu febră, dureri de cap și insuficiență respiratorie în dimineața zilei de vineri, 3 aprilie, la spitalul din Sinaia.

Din cauza simptomelor, a fost considerată suspect COVID și ținută în izolator până ce testul a ieșit negativ, fiind transferată ulterior la spitalul județean, unde a decedat duminică, 12 aprilie.

Detalii aici: O avocată din Prahova a murit la spitalul județean după ce a așteptat rezultatul testului COVID în izolatorul de la Spitalul Sinaia

Pe pagina de Facebook a regretatei avocate, cunoscuții și prietenii au postat mesaje de condoleanțe:

Plecarea acestui înger m-a lăsat fără aer și fără cuvinte!! Nu pot sa cred cum un înger ca ea a plecat atât de repede! Dumnezeu sa te odihnească în pace!

Dumnezeu sa te aiba in paza lui si sa iti lumineze drumul spre ingeri. O durere mare ai lasat in urma…te-ai dus mult prea devreme dintre noi, fata draga. Ai lasat un mare gol in urma. Dumnezeu sa te odihneasca. Nu imi vine sa cred ca un om ca tine a plecat asa de repede.

Dumnezeu să vă ocrotească acolo sus lîngă îngeri și multă putere familie

„Lacrimile sunt felul in care corpul tau vorbeste, atunci cand gura ta nu poate explica toata durerea pe care o simti!”” Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos! Adio, Dragă Iulia….. De acum, vei trăi veșnic în amintirea noastră! Vom vorbi cu tine în gândurile și în rugile noastre către ceruri!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău