Un băieţel de trei ani din satul Bălţăteşti, comuna Băcani, este căutat de toată comuna şi de poliţişti, de aproape 24 de ore. Copilul a dispărut subit din faţa casei, în timp ce se juca cu fratele geamăn.

Copilul de trei ani dat dispărut la Vaslui a fost găsit înecat într-un râu. El a ajuns în pârâul din spatele casei, fiind găsit sub gheață, de pompieri.

Un copil de trei ani din Vaslui a fost dat dispărut de părinții săi. Micuțul și un alt copil, veniseră de la grădiniţă şi se jucau în faţa casei, în timp ce mama lor făcea mâncare. La un moment dat, femeia a ieşit să vadă ce fac băieţii, dar nu l-a găsit decât pe unul dintre ei.

Disperată, femeia a rugat vecinii să o ajute să-l caute, iar când a văzut că nu e nici urmă de copil, a anunţat autorităţile.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi localnici l-au căutat pe băieţel în tot satul şi în împrejurimi. De la Poliția Bârlad a fost adus și un câine de urmă, special dresat pentru asemenea situații. La un moment dat, echipele și-au concentrat căutările în zona unei râpi situată la circa 50 de metri de locuința familiei Păsărică. Acela unul din locurile preferate de joacă ale copiilor, mai ales pe timp de iarnă, fiind un loc numai bun de dat cu sania, potrivit estnews.ro.

 

sursa: libertatea.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...