rezervisti.jpg

Programul de formare a voluntarilor rezerviști derulat de Ministerul Apărării Naționale nu este tocmai un succes. Din cele 3.000 de posturi scoase la ”concurs”, doar 450 de recruți fac instrucție.

Potrivit Știrilor Pro TV, în timpul pregătirii de 3 luni, voluntarii rezervişti primesc o soldă de aproximativ 2.000 de lei pe lună.

Când se întorc acasă, două sute de lei. E drept că nu trebuie să facă nimic pentru aceşti bani, dar rămân în permanenţă la dispoziţia superiorilor. Iar pregătirea nu e deloc uşoară, nici măcar pentru un profesor de sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministerul va relua programul de recrutare în 2019, pentru că cei care au fost admişi acum acoperă doar 15 procente din necesar.

Tot pentru 2019, Ministerul Apărării şi-a propus să mărească solda rezerviştilor de 3 ori.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.