Importanța unei somiere bune pentru salteaua dvs. (P)

0

O somieră bună poate face diferența pentru salteaua dvs. Împerecherea noii saltele cu o somieră bună asigură că veți obține beneficii maxime din punct de vedere al confortului și durabilității. Dimpotrivă, dacă utilizați o somieră de calitate slabă, atunci veți limita cu adevărat beneficiile pe care vi le poate oferi salteaua.

Amintiți-vă, somiera este literalmente baza pentru salteaua dvs. Nu există altceva care să vă susțină salteaua, așa că dacă patul dvs. se lăsa, la fel și salteaua. Acest lucru este valabil chiar dacă ați cumpărat o saltea de calitate superioară.

Saltea + bază = sistem de somn

Dacă a trecut ceva timp de când ați cumpărat o saltea sau o somieră, este posibil ca tehnologia să se fi schimbat oarecum de la ultima achiziție.

Producătorii și consumatorii își dau seama acum că o saltea și o somieră se afectează reciproc. O saltea bună pe o somieră bună se va simți uimitor de confortabilă și va dura mai mult. Aceeași saltea pe o somieră de calitate slabă poate să nu se simtă la fel de bine și nici să dureze atât de mult.

Cheia aici este că nu vă puteți gândi la saltea în mod izolat. În schimb, cel mai bine este să vă gândiți la patul dvs. ca la un sistem de somn care conține o saltea și o somieră. Sistemul dvs. de somn funcționează pentru dvs.? Dacă patul dvs. cade sau se simte nodulos sau dacă vă simțiți obosit dimineața, atunci șansele sunt că sistemul dvs. actual de somn nu este ideal. Problema poate fi doar salteaua, doar somiera sau poate fi chiar combinația: pur și simplu nu funcționează bine împreună.

Nu cădeți în capcana înlocuirii saltelei în mod regulat, limitându-vă la vechea somieră. În acest scenariu, nu veți obține confortul deplin pe care îl meritați – și pe care noua dvs. saltea l-ar putea oferi cu ușurință dacă ar fi asociat cu o somieră mai bună. De fapt, dacă căutați în permanență salteaua „perfectă” și nu reușiți să găsiți una bună, luați în considerare dacă problema este cu adevărat salteaua. Somiera ar putea fi cea care cauzează problema.

Cum pot identifica o somieră bună?

S-ar putea să vă întrebați cum să recunoașteți o somieră bună. În primul rând, o somieră bună va fi construită solid. O somieră trebuie să poată ține fizic greutatea continuă a saltelei fără a se îndoi, lăsa, crăpa sau rupe. Unele saltele sunt mai grele decât altele. Dacă somiera dvs. a fost construită într-o epocă în care saltelele mai ușoare erau norma, este posibil ca această bază să nu fie suficient de puternică pentru saltelele din latex de calitate superioară de astăzi.

În al doilea rând, somiera ideală de pat nu trebuie să conțină prea multe piese metalice, de exemplu, spirale cu arc. Au existat numeroase studii care arată că metalul poate acționa ca o antenă și cu siguranță nu doriți să dormiți pe un câmp de radiații electromagnetice amplificate. O somieră cu lamele din lemn se potrivește perfect – nu va acționa ca o antenă.

O altă caracteristică importantă a unei somiere bune este circulația aerului. Acest lucru este deosebit de important pentru a ajuta la descurajarea creșterii mucegaiului în căldura și umiditatea verii. Pe lângă menținerea unei igiene excelente, circulația corectă a aerului vă permite să aveți un somn mai rece și mai confortabil. O somieră cu lamele este optimă pentru cea mai bună circulație a aerului pe care o puteți obține.

De asemenea, ar fi ideal dacă somiera poate adăuga un plus de elasticitate saltelei și dacă puteți regla nivelul de elasticitate. Pentru aceasta, o somieră cu lamele reglabilă este cea mai bună. Lamelele sunt făcute să se curbeze în sus, iar aceasta suportă cu ușurință greutatea chiar și a celei mai grele saltele, fără riscul de a se lăsa. Un nivel reglabil de elasticitate pe lamele vă va permite să adăugați o reglare suplimentară la nivelul general de confort al patului. De asemenea, vă permite să faceți modificări reversibile, după cum este necesar, cum ar fi să vă permiteți să selectați o senzație mai moale pentru patul dvs. atunci când sunteți bolnav și să vă întoarceți la o senzație mai rigidă mai fermă când sunteți din nou bine.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău