notificari tel.jpg

Atât pe iPhone, cât și pe Android, când primești un mesaj printr-o aplicație de chat, respectivul mesaj îți este afișat pe ecran sub forma unei notificări. Iată ce setări trebuie să faci ca să ascunzi conținutul mesajelor din notificări pe WhatsApp, Messenger, iMessage, SMS, Telegram sau alt program de chat.

Pentru a dezactiva notificările, intrați în Settings/Configurări la secțiunea Notificări/Notifications. Imediat, se va încărca o listă cu toate aplicațiile pe care le ai instalate pe telefon. De aici se pot dezactiva complet notificările de la o aplicație. Este suficient apăsați pe ea și să debifați prima opțiune de sus.

Pentru a dezactiva apariția conținutului mesajelor din notificări, trebuie să faceți un tap pe aplicația respectivă, apoi faceți un tap pe Afișează previzualizare: Întotdeauna (implicit).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dintre cele trei opțiuni pe care le aveți la dispoziție: Întotdeauna, Când este deblocat și Niciodată, optați pentru ultima. Astfel, veți vedea notificări pe ecran însă nu și conținutul mesajului.

sursa: playtech.ro


IT&C
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Probleme cu Facebook Messenger

Milioane de utilizatori nu pot accesa Facebook Messenger, din cauza unor probleme tehnice cu care se confruntă compania. Probleme sunt și în România. Utilizatorii se plâng că nu pot intra în conturi sau...