notificari tel.jpg

Atât pe iPhone, cât și pe Android, când primești un mesaj printr-o aplicație de chat, respectivul mesaj îți este afișat pe ecran sub forma unei notificări. Iată ce setări trebuie să faci ca să ascunzi conținutul mesajelor din notificări pe WhatsApp, Messenger, iMessage, SMS, Telegram sau alt program de chat.

Pentru a dezactiva notificările, intrați în Settings/Configurări la secțiunea Notificări/Notifications. Imediat, se va încărca o listă cu toate aplicațiile pe care le ai instalate pe telefon. De aici se pot dezactiva complet notificările de la o aplicație. Este suficient apăsați pe ea și să debifați prima opțiune de sus.

Pentru a dezactiva apariția conținutului mesajelor din notificări, trebuie să faceți un tap pe aplicația respectivă, apoi faceți un tap pe Afișează previzualizare: Întotdeauna (implicit).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dintre cele trei opțiuni pe care le aveți la dispoziție: Întotdeauna, Când este deblocat și Niciodată, optați pentru ultima. Astfel, veți vedea notificări pe ecran însă nu și conținutul mesajului.

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.