Platforma Signal, concurentul WhatsApp, a anunțat rezolvarea problemelor tehnice din ultimele zile

După ce Facebook a anunțat noile politici de confidențialitate, s-a înregistrat un exod masiv al utilizatorilor de pe aplicația WhatsApp către platforme alternative de comunicare. Această migrație a dus inevitabil la suprasolicitarea rețelelor și blocarea sau întârzierea transmiterii mesajelor.

Pe plarforma Signal au migrat deja milioane de utilizatori, generând probleme tehnice serioase, însă administratorii rețelei au anunțat că aceste probleme au fost rezolvate.

Signal a înregistrat o creștere a numărului de descărcări ca urmare a unei modificări a condițiilor de confidențialitate WhatsApp, care a impus utilizatorilor WhatsApp să își partajeze datele atât cu Facebook Inc, cât și cu Instagram.

Utilizatorii Signal ar putea observa erori în unele chat-uri ca efect secundar al întreruperii, dar ele vor fi rezolvate la următoarea actualizare a aplicației, a arătat compania.

Eroarea nu afectează securitatea chat-ului, a adăugat compania.

sursa Reuters

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău