- Publicitate -

Interviu cu Victor Dorobanțu, ploieșteanul care îl interpretează pe “Thing” în serialul “Wednesday” de pe Netflix

Victor Dorobanțu este din Ploiești, are 25 de ani și este unul dintre actorii care joacă în serialul “Wednesday”, producție care urmează să fie lansată, anul acesta, pe Netflix.

În cadrul interviului, invitatul povestește despre experiența pe care a trăit-o pe platourile de filmare, actorii pe care i-a cunoscut și sutele de ore pe care le-a petrecut într-o costumație specială.

Victor Dorobanțu, mânuța din serialul “Wednesday”, continuarea acțiunii din filmul Familia Addams.

Nu se gândea că va ajunge să aibă rol principal într-o producție atât de mare. Chiar dacă nu i se vede fața, Victor Dorobanțu și mâna lui au prins rol principal în serial. E o adevărată oportunitate pentru ploieșteanul care până mai ieri făcea magie.

Citește și: Ploieșteanul Victor Dorobanțu, magicianul de la iUMOR, povestește drumul către succes – VIDEO

Victor este obișnuit cu camera și cu aparițiile la show-uri naționale de talent. I-a plăcut de mic magia și a vrut să îi facă pe oameni să fie fascinanți de ceea ce face.

“Eu sunt un actor chiar și când fac magie. Nici nu contează care sunt secretele din spatele numărului de magie. Tot ce contează estre reacția pe care reușesc să o stârnesc atunci când se întâmplă numărul. Magia e o iluzie și totuși e magie”, a adăugat Victor Dorobanțu în cadrul podcastului Generația lui John.

Deși nu știa că va juca rolul lui “Thing” în “Wednesaday”, are un tatuaj pe brațul stâng care ilustrează o mână.

“Da, va spune lumea că e o conspirație. Că e totul premeditat. De fapt, sunt doar niște tatuaje pe care eu mi le-au făcut în anumite momente ale vieții mele, fără o legătură cu filmul.”

Pe platourile de filmare, cu două măști la gură

“Se filma la foc continuu. Aveam și 12 ore în care trebuia să fiu prezent într-o locație. Când nu eram efectiv la cadru, trebuie să mă feresc de toți pentru că era pandemie. Stăteam și cu două măști la gură și ne făceau câte două teste pe zi.

Citește și: Noul președinte CJE Prahova, David Ristea: “Tinerii pleacă spre București sau străinătate. Conducătorii orașului trebuie să facă Ploieștiul mai atractiv”

Era nebunie, dar îmi plăcea. Când aveam o pauză de respiro, mă uitam fascinat la felul în care întreaga echipă lucra la proiect. Este o muncă titanică și totul pentru ca telespectatorul să urmească acțiunea pe Netflix.”, a spus Victor Dorobanțu.

Magia din timpul interviului

Pentru că a venit cu lecția învățată de-acasă și pentru că își dorește să susțină, într-un mod magic, educația, Victor a realizat un truc genial. Trucul are o componentă de promovare a campaniei “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”. Detalii în video.

“Am avut și eu foarte multe supărări pe vremea când eram la școală. Eu aș fi spus multe la vremea aceea, dar îmi era frică să nu primesc o notă proastă. E foarte tare că există campania asta unde elevii și profesorii pot să spună, sub anonimat, care e situația la ei în școală.”, a adăugat Victor Dorobanțu în cadrul podcastului Generația lui John.

Interviu cu Victor Dorobanțu, ploieșteanul care îl interpretează pe “Thing” în serialul “Wednesday” de la Netflix

Citește și: Interviu cu Denis Dochioiu, master trainer yoga: “O minte antrenată va alege să răspundă, nu să reacționeze”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Sorin Niță are 32 de ani, s-a născut în Ploiești și este președintele Clubului Sportiv Shiro Washi din Ploiești, club înființat în 2007, secția...

Prahoveanca Andreea Văsi, fostă directoare de școală, coordonează un serial educațional care îi ajută pe tineri să protejeze mediul înconjurător

Andreea Văsi este din Plopeni și are peste 21 de ani de experiență educației. A ocupat poziții precum învățătoare, director de școală și agent...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Accident pe centura de est a Ploieștiului. Pieton spulberat de o cisternă UPDATE

Un grav accident rutier s-a petrecut, vineri seară, pe Centura de est a Municipiului Ploiești, în apropierea sensului giratoriu Bucov. UPDATE Victima este resuscitată la...

Accident spectaculos la Galați. Șoferul a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Un tânăr de 21 de ani din Galați a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier foarte grav. Mașina acestuia s-a rostogolit de mai...

Cheile Zanoagei – un traseu ușor de parcurs și deosebit de frumos

Din numeroasele variante de trasee montane din Bucegi – Cheile Zanoagei reprezintă unul din cele mai spectaculoase trasee. Mare parte din aceste trasee au grad...

Taur spulberat de un autocar plin cu călători pe DN1, la Potigrafu. Trafic întrerupt spre București-FOTO

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara pe DN1, la Potigrafu. Un taur care se afla pe carosabil a fost lovit de un...

Interviu cu Sorin Niță, senseiului de la Ploiești care clădește campioni din micii karateka

Sorin Niță are 32 de ani, s-a născut în Ploiești și este președintele Clubului Sportiv Shiro Washi din Ploiești, club înființat în 2007, secția...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -