Ploieșteanul Victor Dorobanțu, magicianul de la iUMOR, povestește drumul către succes – VIDEO

0

Victor Dorobanțu are 24 de ani și este născut în Ploiești. Își aude numele tot mai des, mai ales de când are apariții TV și participă la evenimente în cadrul cărora face show-uri de magie.

Lucrează de la vârsta de 16 ani. Și-a dorit mereu să capete o experiență cât mai vastă, care să-i pună în valoare cv-ul.

Povestea lui Victor se agață de pasiunea lui pentru lumea magiei. Multă lume îl cunoaște drept magician. În lista de contacte pentru restaurante, cafenele și teatre numele lui e Victor Magician.

A învățat să facă trucuri de magie de pe vremea când lucra la un teatru local din Ploiești. Ulterior a descoperit în magie o modalitate ce i-a permis să interacționeze cu oameni cu care probabil nu ar fi avut curajul să interacționeze, oameni pe care nu îi cunoștea, dar care îi confirmau faptul că pasiunea lui nu e în zadar.

Victor spune că după ce faci omul să râdă sau după ce îl lași nedumerit, știi clar că ai creat o emoție. O emoție pe care doar magia o poate crea atât de rapid!

Pentru Victor magia a fost și este pasiunea lui, refugiul și acel ceva care îi amintește să facă oamenii să râdă, să se sperie, să trăiască.

A mers mai departe și curajul l-a făcut să participe la un concurs de talente și umor, mai exact, la iUmor.

“Prima oară am dat fail, a doua oară am reușit să creez ceva fain. Poate de acasă pare simplu, dar adrenalina de acolo a reușit să-mi dea un impuls. Să nu renunț niciodată la pasiunea mea” a povestit Victor Dorobanțu, în exclusivitate pentru Observatorulph.ro.

Întrebat care este cea mai mare reușită, magicianul a spus că apariția la TV îi vine prima dată în minte. Afirmă că e ceva care îți oferă un reset total și o promovare de care orice om talentat ar trebui să beneficieze.

“Cel mai mult mă bucur că nu am renunțat niciodată, chit că succesul nu a apărut încă. Știu că orice mi se întâmplă în viață mă ridic și continui. Orice.”, a spus Victor, motivat fiind de pasiunea pe care o are pentru magie.

Deși este la început de carieră, Victor spune că s-a lovit de eșec de nenumărate ori, însă acestea l-au determinat să își vadă drumul către succes ca fiind provocarea vieții.

VIDEO

FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău